Από 29€ για 1 ή 3 Συνεδρίες Βιοσυντονισμού με τη χρήση Μηχανημάτων, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Απώλεια Βάρους και Λίπους, στο Κέντρο Αισθητικής «Studio Female», στην Πλατεία Αριστοτέλους! 

70,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-59%
Κερδίζεις
41,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
33

Από 29€ για 1 ή 3 Συνεδρίες Βιοσυντονισμού με τη χρήση Μηχανημάτων, για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Απώλεια Βάρους και Λίπους, στο Κέντρο Αισθητικής «Studio Female», στην Πλατεία Αριστοτέλους! 

70,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
33 Αγορές
-59% Έκπτωση
Κερδίζεις 41,00€
 • 29€ από 70€ για 1 Συνεδρία Βιοσυντονισμού με τη χρήση ειδικών Μηχανημάτων για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Απώλεια Βάρους και Λίπους, Αποτοξίνωση της Λέμφου, Αποβολή των Τοξινών και βελτίωση της κυκλοφορίας του Αίματος

- Διάρκεια συνεδρίας: 45 λεπτά

 • 75€ από 210€ για 3 Συνεδρίες Βιοσυντονισμού με τη χρήση ειδικών Μηχανημάτων για εντυπωσιακά αποτελέσματα σε Απώλεια Βάρους και Λίπους, Αποτοξίνωση της Λέμφου, Αποβολή των Τοξινών και βελτίωση της κυκλοφορίας του Αίματος

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 45 λεπτά

Βιοσυντονισμός

Ως βιοσυντονισμός ορίζεται η φυσική, ακίνδυνη και ανώδυνη διαδικασία κατά την οποία με χρήση ειδικών μηχανημάτων επιτυγχάνεται ο ενεργειακός έλεγχος του οργανισμού για την ανεύρεση ενεργειακών μπλοκαρισμάτων τα οποία στη συνέχεια σε σωματικό (υλικό) επίπεδο, προκαλούν διαταραχές ή παθήσεις.

Για τις οξείες καταστάσεις, ο βιοσυντονισμός προσφέρει αποτοξίνωση, βελτίωση της απόκρισης του ανοσοποιητικού, βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου, προγράμματα ανακούφισης από τον πόνο και τις φλεγμονές κλπ. Επίσης έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε αποκατάσταση της κινητικότητας ή της λειτουργίας των προβληματικών οργάνων.

Για τις χρόνιες καταστάσεις, πρέπει προ του βιοσυντονισμού να καθοριστεί η αιτία της κατάπτωσης του οργανισμού μέσω της ενεργειακής εξέτασης. Κάποιες από τις πιθανές αιτίες είναι: οι ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες, αλλεργίες, διαταραχή της εντερικής χλωρίδας, χρόνιες λοιμώξεις, βαρέα μέταλλα, έλλειψη βιταμινών & μετάλλων, ψυχολογικά προβλήματα, ενεργειακά μπλοκαρίσματα κλπ.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Ο ασθενής κρατάει δύο μπρούντζινα ραβδοειδή ηλεκτρόδια σε κάθε χέρι του, στα κάτω άκρα και στο κεφάλι υπάρχουν επίσης ηλεκτρόδια από τα οποία δίνονται διαδοχικά πληροφορίες σε ηλεκτρονική μορφή. Οι ηλεκτρικές πληροφορίες ακολουθούν τους κλασσικούς μεσημβρινούς του σώματος, απ’ όπου διανέμονται σε ολόκληρο το σώμα. Ο τρόπος που αντιδρά το κάθε όργανο και το κάθε οργανικό σύστημα στις πληροφορίες βοηθάει στην εκτίμηση της κατάστασης του οργανισμού.

Σε πρώτη φάση γίνεται αποτοξίνωση και αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος ώστε να ενεργοποιηθούν οι μηχανισμοί της αυτοΐασης του σώματος. Ακολούθως ενισχύεται το ανοσοποιητικό σύστημα ώστε να καταπολεμηθούν οι λοιμώξεις και να αποκατασταθεί η ισορροπία των οργάνων.

Αδυνάτισμα και βιοσυντονισμός   

Η βιοσυντονιστική θεραπεία μπορεί να εστιάσει στην απώλεια λίπους από τον οργανισμό αλλά και στη μείωση της όρεξης. Επιπλέον, προχωρά ένα βήμα επιπλέον σε σχέση με άλλες κλασσικές και εναλλακτικές μεθόδους αδυνατίσματος καθώς εντοπίζει τους λόγους που ο οργανισμός δυσκολεύεται να χάσει κιλά. Οι λόγοι αυτοί ποικίλουν από ενδοκρινολογικές δυσλειτουργίες, μεταβολικές διαταραχές,  και δυσανεξία σε τροφές μέχρι σακχαρώδη διαβήτη και υπέρταση. 

Μέσω της βιομέτρησης που γίνεται με τις συσκευές βιοσυντονισμού, αφού εντοπιστεί το αίτιο που εμποδίζει την απώλεια βάρους τότε με τη χρήση κατάλληλων συχνοτήτων ξεκινά μία θεραπεία. Η θεραπεία αυτή περιλαμβάνει την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών δονήσεων που επαναφέρουν τον οργανισμό στις σωστές λειτουργίες του, με αποτέλεσμα ο οργανισμός να ξεκινήσει να χάνει κιλά. 

Φυσικά η θεραπεία αυτή θα πρέπει να συνδυάζεται με ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και άφθονη κατανάλωση νερού για καλύτερα αποτελέσματα. Ένα τέτοιο πρόγραμμα θα πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις ομάδες τροφίμων καθώς καθένα από αυτά περιέχει θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να λειτουργήσει και αν αυτά απουσιάζουν από το διαιτολόγιο μας θα προκύψουν μακροπρόθεσμα προβλήματα στον οργανισμό μας. 

Η μέθοδος του βιοσυντονισμού μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ηλικίες, χωρίς κανένα περιορισμό.   

Αντενδείξεις:
- Γυναίκες σε εγκυμοσύνη 
- Άτομα με βηματοδότη

 • Ισχύει έως 30/10/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:30 έως 19:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς 4 κουπονιών, 2 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 260864.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 
 • Για τους αγοραστές των συγκεκριμένων πακέτων προσφορών, παρέχεται από την επιχείρηση έκπτωση -40% για την αγορά προϊόντων και έκπτωση -10% για οποιαδήποτε άλλη παροχή υπηρεσιών του Ινστιτούτου «Studio Female» (εξαιρούνται από την έκπτωση προϊόντα και υπηρεσίες που είναι ήδη σε προσφορά).  

Το 1996 δημιουργήθηκε ένας ξεχωριστός χώρος αισθητικής, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους που συνδυάζει την εμπειρία της διακριτικής πολυτέλειας και περιποίησης, κάνοντας επιτέλους προσιτά τα μυστικά ομορφιάς αιώνων!

Σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, θα ταξιδέψετε με όλες σας τις αισθήσεις σε έναν κόσμο περιποίησης και ευεξίας! 

Στο εξειδικευμένο Studio Female θα συναντήσετε μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στις Θεραπείες προσώπου, Θεραπείες σώματος (αδυνάτισμα – σύσφιξη), προγράμματα χαλάρωσης, αποτρίχωση, μακιγιάζ, νύχια αλλά και ιδιαίτερες παροχές όπως Hannah Tattoo, Crystal Tattoo και Μόνιμο Tattoo.  

Σκοπός της επιχείρησης είναι να σας αποδείξει πως το όνειρο μπορεί να είναι προσιτό!

Η φιλοσοφία του Studio Female ενώνει την λεπτή σχέση ανάμεσα στην φύση (γη, νερό, φωτιά) με τα κομμάτια του σώματος μας.

Ενυδατικές θεραπείες ευεξίας που δρουν σε πολλά επίπεδα: άγχος, κούραση, χαλάρωση, περιποίησης και φροντίδας.

Αριστοτέλους 22, Θεσσαλονίκη
https://studiofemale.gr/
2310 260864

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!
Έκπτωση -59% Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon | Κέντρο

8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!

Αγορές: 20 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 240,00€
99,00€