19€ από 200€ για 1 Συνεδρία LPG Endermologie σε συνδιασμό με 1 Μεσοθεραπεία με Dermaroller με χρήση ειδικού λιποδιαλυτικού ορού, για Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής «Smart Lipo Solutions»!

200,00€
19,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-91%
Κερδίζεις
181,00€
Αγορές
64

19€ από 200€ για 1 Συνεδρία LPG Endermologie σε συνδιασμό με 1 Μεσοθεραπεία με Dermaroller με χρήση ειδικού λιποδιαλυτικού ορού, για Σύσφιξη, Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής «Smart Lipo Solutions»!

200,00€
19,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
64 Αγορές
-91% Έκπτωση
Κερδίζεις 181,00€
 • 19€ από 200€ για 1 Συνεδρία με την επαναστατική μέθοδο LPG Endermologie για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, Εξάλειψη του Τοπικού Πάχους και διέγερση της Λέμφου για αποβολή Τοξινών και Λίπους & 1 Μεσοθεραπεία με Dermaroller με χρήση ειδικού λιποδιαλυτικού ορού, για ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, επιδερμική σύσφιξη, θεραπεία κυτταρίτιδας, απομάκρυνση του τοπικού πάχους και απελευθέρωση της τοπικής & λεμφικής κυκλοφορίας, με επιλογή 1 περιοχής από τις εξής:

- Γλουτοί & κάτω μέρος Γλουτών | ή Έσω & Έξω Μηρούς | ή Μηρούς (μπροστά & πίσω)


- Η θεραπεία μπορεί να υλοποιηθεί σε 1 ή 2 συνεδρίες με εφαρμογή πρώτα της συνεδρίας LPG Endermologie.

LPG Endermologie

Η κυτταρίτιδα τώρα πια αποτελεί παρελθόν.  Ο όρος Endermologie, είναι καταχωρημένο σήμα της LPG Systems και εισήχθη ως μια υποδόρια θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας εδώ και πάνω από μια δεκαετία.

Η Endermologie αναπτύχθηκε αρχικά στη Γαλλία στη δεκαετία του ’80 για ουλές με ρικνώσεις, αν και πολλοί ασθενείς παρατήρησαν τη μείωση της περιφέρειας του σώματος και τη βελτίωση στην ποιότητα του ιστού. Από τότε, η Endermologie έχει καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του φαινομένου της φλούδας του πορτοκαλιού –κυτταρίτιδα– και τον τόνο του δέρματος.

Η Endermologie ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας ενός σώματος. Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά της έχουν αποτελέσει το αντικείμενο πολλαπλών κλινικών ερευνών, ενώ παράλληλα πολλές τρέχουσες μελέτες υπόσχονται ακόμα περισσότερα.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Endermologie ενάντια στη κυτταρίτιδα;

Η Endermologie είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνική μέσω των συστημάτων της LPG που περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση.

Το Keymodule είναι μια φορητή και μηχανική κεφαλή θεραπείας προσαρμοσμένη στα συστήματα της LPG με 2 ειδικά σχεδιασμένους κυλίνδρους που παρέχουν τη θεραπεία Endermologie.

Αυτή η μη χειρουργική και μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος, η οποία επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, οδηγώντας με φυσική δράση στη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων.

Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, το Keymodule υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο.
Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές.

Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα σας, για να κινητοποιήσει σε εν τω βάθει επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 τοις εκατό (μετρήσεις Laser Doppler) και τη λεμφική ροή κατά 300 τοις εκατό (μετρήσεις Lymphoscintigraphy).

Οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις υγρών που προκαλούν δυσμορφίες αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται. Η δυνατότητα των λιποκυττάρων να αποθηκεύουν και να αποβάλουν το λίπος εξαρτάται από τα νευρο-ορμονικά μηνύματα, δρώντας σε δύο τύπους υποδοχέων:
1. τους παρακινητικούς υποδοχείς και
2. τους ανασταλτικούς υποδοχείς που κατανέμονται διαφορετικά ανάλογα με την ανατομική περιοχή και το φύλο.
Η εφαρμογή του Cellu M6 Keymodule στο μηριαίο λιπώδη ιστό προκαλεί, σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες, διέγερση των υποδοχέων (τους περισσότερο επιρρεπείς στα λιπολυτικά μηνύματα).

Συνεδρίες με το Cellu M6 «επανεκπαιδεύουν» στην πορεία τα λιποκύτταρα να αποβάλουν το λίπος.
Μια παρατήρηση που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα, που είναι παθητικά από μεταβολικής άποψης στη μηριαία περιοχή της γυναίκας, εμφανίζονται να είναι ο κύριος αποδέκτης αυτής της «μηχανικής θεραπείας ιστού». Ο μηριαίος λιπώδης ιστός διεγείρεται και η απώλεια βάρους συσχετίζεται με τη βελτιστοποίηση του φαινομένου λιπόλυσης και την εξάλειψη της υπερλίπωσης στα επιφανειακά στρώματα του δέρματος, που αποτελούν το φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

Μεσοθεραπεία με Dermaroller

Με τη πάροδο του χρόνου, το δέρμα παύει να συνθέτει το ίδιο ικανοποιητικά κολλαγόνο και χάνει την ελαστικότητά του. Το dermaroller βοηθάει στην ενεργοποίηση του κολλαγόνου και της ελαστίνης, δημιουργώντας μια διάχυτη υπεραιμία μετά από κάθε εφαρμογή. Γίνεται σε κάθε ηλικία και σε όλους τους τύπους δέρματος.
  
Έχει κατασκευαστεί με σκοπό την αύξηση της διαδερμικής απορρόφησης ουσιών (καλλυντικών, θρεπτικών, φαρμακευτικών) από την ανθρώπινη επιδερμίδα, με τρόπο εντελώς ανώδυνο κι απόλυτα ασφαλή. Περνώντας πάνω από την επιδερμίδα δημιουργεί προσωρινούς μικροπόρους στην κεράτινη στιβάδα, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε ουσία να μπορεί ελεύθερα να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
   
Η χρήση του είναι εντελώς ανώδυνη, καθότι οι μικροσκοπικές ακίδες του (μήκους μόλις 1/10 του χιλιοστού) τρυπάνε μόνο την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας, όπου δεν υπάρχουν νεύρα ή αγγεία. Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι η επιδερμίδα απορροφά τόσο αποτελεσματικά την ενεργή ουσία, ώστε για την υπόλοιπη ημέρα δρα ως «δεξαμενή» συνεχούς παροχής για τα κατώτερα στρώματα του δέρματος, παρέχοντας αργά και σταθερά την ουσία αυτή ως δερματική τροφή.

 • Ισχύει έως 30/6/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.  
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς 4 κουπονιών, 2 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 865415.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για Νέα Μέλη.

Το Smart Lipo Solutions σχεδιάστηκε και οργανώθηκε για τις ανάγκες των σύγχρονων θεραπειών της Αισθητικής Ιατρικής,
που έχουν ως στόχο την βελτίωση της εμφάνισης της γυναίκας και του άντρα και την ευεξία γενικότερα, σύμφωνα με το αγγλικό πρότυπο ενός ιατρικού spa (medical spa).

Επισκεφτείτε το Smart Lipo Solutions και αποκτήστε την εμφάνιση που ονειρεύεστε έξυπνα, ανώδυνα και αποτελεσματικά!

Το Πολυδύναμο Κέντρο Smart Lipo Solutions είναι εξειδικευμένο στις πιο σύγχρονες θεραπείες Αισθητικής Ιατρικής, οι οποίες βασίζονται στις βιολογικές φυσιολογικές αντιδράσεις των ιστών του σώματος στην επίδραση των νέων τεχνολογιών,
όπως του LASER, των ραδιοσυχνοτήτων, των υπερήχων ή και του συνδυασμού τους. 

Στον εξοπλισμό του Κέντρου ανήκουν τα πιο σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας γνωστών αμερικάνικων και ευρωπαϊκών οίκων. Για όλες τις θεραπείες των παραπάνω μηχανημάτων, οι οποίες είναι εγκεκριμένες από το FDA της Αμερικής, ακολουθούνται ιατρικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τα αγγλικά πρότυπα.

Στο Smart Lipo Solutions προσφέρεται ένα ολοκληρωμένο επιστημονικό πρόγραμμα αδυνατίσματος και βελτίωσης της σιλουέτας που στηρίζεται όχι μόνο στις καινοτόμες θεραπείες με τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, αλλά και στην
ατομική προσπάθεια του καθενός να ακολουθήσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής/δίαιτας που προτείνει η διατροφολόγος-διαιτολόγος, ανάλογα με τις δικές ανάγκες και τις προσδοκίες σας!

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται είναι οι εξής:

- SmartLipo Laser Λιπόλυση, μια νέα ασφαλής επαναστατική μέθοδος με μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα
- Cellulaze Laser θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας, με αισθητικό αποτέλεσμα διάρκειας περισσότερων των τριών ετών
- Secret RF – Μη χειρουργικό facelift που προσφέρει πολλαπλές επιλογές θεραπειών με θαυμάσια αποτελέσματα
- Κρυολιπόλυση, η οποία αντιμετωπίζει την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους
- Θεραπεία κυτταρίτιδας-σύσφιξη με την τριπλή τεχνολογία του Triactive+
- Μεσοθεραπεία για κυτταρίτιδα – τοπικό πάχος
- Σύσφιξη – ανόρθωση γλουτών
- Θεραπεία Υπεριδρωσίας με Laser Smartlipo
- Θεραπεία ραγάδων με συνδυασμό δύο τεχνολογιών
- Μεσοθεραπεία με Dermaroller για αναζωογόνηση προσώπου – λαιμού
- Βιολογικό Peeling προσώπου
- Βοτουλινική τοξίνη (Botox)
- Dermaroller για μεσοθεραπεία με την τεχνική Micro-Needling για ανάπλαση

Λεωφ. Καραμανλή 69, Θεσσαλονίκη
http://www.smartlipo.gr
2310 865415

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!
Έκπτωση -59% Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon | Κέντρο

8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!

Αγορές: 20 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 240,00€
99,00€