Από 19€ για 2 ή 3 Ιατρικές Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Βαθιάς Ανάπλασης, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια, με Χρήση της Μεθόδου Ραδιοσυχνότητες RF & των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling & Massage Προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
36


Από 19€ για 2 ή 3 Ιατρικές Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Βαθιάς Ανάπλασης, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια, με Χρήση της Μεθόδου Ραδιοσυχνότητες RF & των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling & Massage Προσώπου, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής «Medi Anaplasis» στη Βασιλίσσης Όλγας!

36 Αγορές
 • 19€ για 2 Ιατρικές Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια
 • 24€ για 3 Ιατρικές Θεραπείες Λείανσης Ρυτίδων, Επιδερμικής Σύσφιξης Προσώπου & Αντιμετώπισης Μαύρων Κύκλων στα Μάτια 

Κάθε θεραπεία περιλαμβάνει:

- Χρήση της Κορυφαίας Μεθόδου με Ιατρικές Ραδιοσυχνότητες RF 
- Χρήση των Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling (Εφαρμογή Υαλουρονικού με Dermaroller)
- Massage Προσώπου


- Συνολική διάρκεια κάθε θεραπείας: 90 λεπτά.

- Η θεραπεία περιλαμβάνει τα παρακάτω στάδια:

Καθαρισμός Προσώπου: ντεμακιγιάζ, αντισηψία, απολίπανση και τόνωση.

⦁ Εφαρμογή της Κορυφαίας και Αποτελεσματικής Μεθόδου Ιατρικών Ραδιοσυχνοτήτων RF, για την ανόρθωση και την βαθιά σύσφιξη ιστών, συνολικής διάρκειας 25'.

⦁ Χρήση των Καινοτόμων και Επαναστατικών στην Ιατρική Αισθητική Medical Needling (Εφαρμογή Υαλουρονικού με Dermaroller) για ενεργοποίηση της αιμοπεταλιδικής ανάπλασης και διάνοιξης διόδων για σωστή απορρόφηση της φαρμακοκαλλυντικής αγωγής, για την πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση την γήρανσης με χρήση εξειδικευμένων προϊόντων που περιέχουν δραστικά συστατικά όπως botox, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες κ.α.

Μασάζ Προσώπου με κρέμες, κατάλληλες για τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας.

Ιατρικές Ραδιοσυχνότητες RF

Η τεχνολογία των ιατρικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για την λείανση και την άμεση σύσφιξη του δέρματος σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό. 

Οι θεραπείες μέσω ραδιοσυχνοτήτων έχουν ενταχθεί σχετικά πρόσφατα στις μεθόδους που χρησιμοποιούνται για να αναστρέψουμε τα σημάδια του χρόνου στο πρόσωπο με ασφαλή, ανώδυνα και αποδεδειγμένα αποτελέσματα. 

Οι ραδιοσυχνότητες είναι προ πολλού γνωστές στην ιατρική και στην χειρουργική και ευρέως χρησιμοποιούμενες έως ότου διαπιστώθηκε και η ευεργετική δράση τους στην σύσφιξη και ανανέωση του δέρματος.

Είναι μια ανώδυνη θεραπεία που στηρίζεται στην παραγωγή θερμότητας στην επιδερμίδα. 

Αυτή η αύξηση της θερμότητας απελευθερώνει τους δεσμούς κολλαγόνου και απλώνει τις δεσμίδες των ινών κολλαγόνου. Οι ινοβλάστες απελευθερώνονται στη γύρω περιοχή, διεγείροντας έτσι την αύξηση νέου κολλαγόνου. 

Καθώς η θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν υπάρχει ανάγκη για τομές, χρήση βελονών ή αναισθησίας. Επίσης δεν απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας, που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αποτελέσματα Θεραπείας:

- Επιδερμική σύσφιξη
- Λείανση Ρυτίδων
- Αντιμετώπιση Μαύρων Κύκλων και Οιδημάτων στα μάτια
- Ανάπλαση και Ανανέωση Προσώπου

 • Ισχύει έως 30/10/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στον χώρο, στο τηλέφωνο 2310 818888.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο. 
 • H προσφορά δεν ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη του Medi Anaplasis.

Τo Medi Anaplasis είναι ένα Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής, που παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αισθητικής φροντίδας προσώπου και σώματος, με τη χρήση τελευταίας γενιάς προϊόντων κοσμητολογίας σε συνδυασμό με μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας.

Στο κέντρο Πρότυπο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Medi Anaplasis προσφέρουν μια ολιστική προσέγγιση σε θέματα ομορφιάς και αντιγήρανσης, ώστε να σας χαρίσουν ένα φυσικό και μακράς διάρκειας αισθητικό αποτέλεσμα.

Ο κάθε επισκέπτης είναι ξεχωριστός, έχει τις δικές του προσωπικές ανάγκες και προσδοκίες, γι’ αυτό και εφαρμόζονται εξατομικευμένα θεραπευτικά πρωτόκολλα.

Σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό, παρέχει ολοκληρωμένες και αξιόπιστες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, πάντα με επαγγελματισμό, σεβασμό και διακριτικότητα, χτίζοντας σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στόχος είναι η αξιόπιστη παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, η βελτίωση της ποιότητας ζωής και η αυτοπεποίθηση που κερδίζουν με τα αποτελέσματα των θεραπειών.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και ανακαλύψτε το μονοπάτι της ομορφιάς, της ευεξίας και της αναζωογόνησης. 

Λεωφόρος Βασιλίσσης Όλγας 148, Θεσσαλονίκη
https://www.medianaplasis.gr/
2310 818888

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!