79€ από 300€ για Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με 3 Συνεδρίες  LPG, 3 Συνεδρίες R/F (Ραδιοσυχνότητες), 3 Συνεδρίες Lipolaser, στο Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή! 

300,00€
79,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-74%
Κερδίζεις
221,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
1579€ από 300€ για Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με 3 Συνεδρίες  LPG, 3 Συνεδρίες R/F (Ραδιοσυχνότητες), 3 Συνεδρίες Lipolaser, στο Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή! 

300,00€
79,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
15 Αγορές
-74% Έκπτωση
Κερδίζεις 221,00€
 • 79 από 300 για Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με 3 Συνεδρίες LPG, 3 R/F (Ραδιοσυχνότητες) και 3 Lipolaser, στο Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή! 


Endermologie LPG CELLUM6

Είναι γνωστό ότι η δίαιτα, η άσκηση, οι κρέμες και το παραδοσιακό μασάζ βοηθούν, αλλά δεν αρκούν για να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Γι’ αυτό, εκτός από τις εφαρμογές των Laser τα LASERLINE εφαρμόζουν, πριν από οποιονδήποτε άλλον στην Ελλάδα την Endermologie®, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής του LPG System. Η Endermologie ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στη Γαλλία, με την εφεύρεση μιας πρωτοποριακής κεφάλης για την άσκηση πίεσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Στη συνέχεια τελειοποιήθηκε ιατρικά, και σήμερα, εγκεκριμένη από το FDA των Η.Π.Α., χρησιμοποιείται καθημερινά από τουλάχιστον 20.000 γυναίκες σε 70 χώρες του κόσμου, αφού προσφέρει την πιο ακίνδυνη και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση. Το προηγμένο τεχνολογικό LPG System ενεργοποιεί, μέσω μικροϋπολογιστή, μία ειδική κεφαλή δύο ενεργών κυλίνδρων, οι οποίοι με την κύλιση και περιστροφή τους δίνουν τη δυνατότητα ελεγχόμενης αναρρόφησης και εμπίεσης στην περιοχή της κυτταρίτιδας. Με αυτό τον τρόπο διεγείρεται η αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία και διευκολύνεται η αποβολή των τοξινών και των παρακρατηθἐντων υγρών. Με την πυροδότηση του κυτταρικού μεταβολισμού επιτυγχάνεται μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, επιλεκτικά, από τις προβληματικές περιοχές που εμφανίζουν υφή «φλούδας πορτοκαλιού». Επιπλέον, με τη συνδυασμένη δράση στην επιδερμίδα και το χόριο, επιτυγχάνεται καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδομείται δηλαδή ο συνδετικός ιστός, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος. Η μέθοδος Endermologie,εκτός από την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας υποκινεί τους μύες μας σε παθητική εκγύμναση, τροφοδοτώντας τους με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να προσφέρει τελικά και τόνωση του μυϊκού συστήματος με παράλληλη αίσθηση ευεξίας.

Ραδιοσυχνότητες – Fractional RF

Πρόκειται για την πλέον σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδο αναδιαμόρφωσης του σώματος.

Επιτρέπει την ταυτόχρονη εκπομπή ισχυρής ραδιοσυχνότητας και υπερήχων χαμηλής συχνότητας, προσφέροντας τα μέγιστα αποτελέσματα στη μείωση του λίπους και τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Οι ραδιοσυχνότητες αποτελούν έναν ηλεκτρομαγνητικό παλμό που μας δίνει τη δυνατότητα να αυξάνουμε επιλεκτικά τη θερμοκρασία στους υποδόριους και στους εν βάθει ιστούς του σώματος, με στόχο την αποκατάσταση του υπάρχοντος κολλαγόνου και την παραγωγή νέου.

Η υψηλή θερμοκρασία που αναπτύσσεται στους βαθύτερους ιστούς τους ωθεί στη φυσιολογική τους λειτουργία,καθώς και τη διάσπαση και φυσική αποβολή των λιποκυττάρων από τον οργανισμό, με αποτέλεσμα την καλυτέρευση της όψης της επιδερμιδας.

Οι υπέρηχοι χαμηλών συχνοτήτων δίνουν τη δυνατότητα οριστικής καταστροφής των λιποκυττάρων στην περιοχή που πραγματοποιείται η εφαρμογή.

Αυτό επιτυγχάνεται με το φαινόμενο της σπηλαίωσης (cavitation), που δημιουργεί ο υπέρηχος εντός των λιποκυττάρων καθώς και η υψηλή πίεση που ασκεί στη μεμβράνη τους, η οποία διαρρηγνύεται, με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή των λιποκυττάρων στη θεραπεία περιοχή.

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη θεραπεία είναι μόνιμα και γίνονται εμφανή από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Lipolaser

Το Lipo Laser είναι μία νέα τεχνολογία, εναλλακτική της χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς παρενέργειες, που στοχεύει στην μείωση του λίπους κάτω από το δέρμα και στους ιστούς σε διάφορα μέρη του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος και κυτταρίτιδα και δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με διατροφή και άσκηση. 

Μέσω κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι το λέιζερ χαμηλού επιπέδου διεγείρει το λιπώδες κύτταρο να γαλακτωματοποιεί (υγροποιεί) το λίπος και τις τοξίνες μέσα στο κύτταρο. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος κινείται από το εσωτερικό του κυττάρου  προς τον ενδιάμεσο χώρο μέχρι να απορροφηθεί από το λεμφικό σύστημα και να αποβληθεί.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει την κατανάλωση ενέργειας του σώματος, καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και αποβάλλει το υπερβολικό λίπος από το σώμα διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, μεταβολίζονται ώστε να μπορέσουν να αποβληθούν από τον οργανισμό. Δεν επηρεάζει το δέρμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/06/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού στα 2310 232525 ή 2310 235948.
 • Αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού έως 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη.

Τα Laserline Clinics, όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, αξιοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία Laser και την εξειδικευμένη γνώση από το 1996.

Αναπτύσσουν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και διαιτολόγια που στο παρελθόν πολύ πιθανόν να φάνταζαν οικονομικά απρόσιτες.

Το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου, σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπευτική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες σας και σας ενημερώνει πλήρως και λεπτομερώς για την μέθοδο που θα ακολουθήσει, από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση των εφαρμογών.

Με επιστημονική ευθύνη, πολυετή πείρα, κύρος και συνέπεια, αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ανθρώπου για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι:

⦁ Σωστή εκτίμηση της κάθε περίπτωσης από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
⦁ Σωστή θεραπευτική προσέγγιση με την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος.
⦁ Συνεχής παρακολούθηση και εκτίμηση της πορείας του περιστατικού.
⦁ Μόνο ιατρικά αποδεκτές & τεκμηριωμένες μέθοδοι, εφαρμοσμένες από ειδικούς, μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

Τα Laserline Clinics για άλλη μια φορά έρχεται να δώσει λύσει εκεί όπου οι άλλοι αδυνατούν ή λίγα έχουν να προσφέρουν.

Υπηρεσίες:

⦁ Med Contour - Μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαφαίρεσης
⦁ Αποτρίχωση laser Alexandrite
⦁ Μεταμόσχευση μαλλιών
⦁ Ενεργοτριχογέννεση – Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Laser
⦁ Θεραπεία Ευρυαγγείων, ραγάδων
⦁ Θεραπεία Ακμής
⦁ Μεσοθεραπεία Προσώπου
⦁ Δερμοαπόξεση Microdermabration Ecopeel
⦁ Οξυγονοθεραπεία Προσώπου – Σώματος
⦁ Φωτοανάπλαση
⦁ Υαλουρονικό – Bottox
⦁ Edermologie LPG
⦁ Cryolipolisis Μεσοθεραπεία Σώματος
⦁ P.R.P.

Τσιμισκή 86 (4ος όροφος), Θεσσαλονίκη
http://www.laserline-clinics.gr/
2310 232525 & 2310 235948

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!
Έκπτωση -59% Μίνα Ανδρεάδου Beauty Salon | Κέντρο

8 Συνεδρίες Χειρωνακτικού Massage για Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στο Κέντρο!

Αγορές: 20 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 240,00€
99,00€