99€ από 250€ για 5 Συνεδρίες με τη Μέθοδο Endermologie LPG Cellu M6, για καταπολέμηση Κυτταρίτιδας & Απομάκρυνση του περιττού Λίπους, στο Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!               

250,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-60%
Κερδίζεις
151,00€
Αγορές
20

99€ από 250€ για 5 Συνεδρίες με τη Μέθοδο Endermologie LPG Cellu M6, για καταπολέμηση Κυτταρίτιδας & Απομάκρυνση του περιττού Λίπους, στο Κέντρο Laser και Αισθητικής «Laserline Clinics» στην Τσιμισκή!               

250,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-60% Έκπτωση
Κερδίζεις 151,00€
 • 99€ από 250€ για 5 Συνεδρίες με την Πρωτοποριακή Μέθοδο Endermologie LPG Cellu M6, για Εξάλειψη του Τοπικού Πάχους και διέγερση της Λέμφου για αποβολή Τοξινών και Λίπους!

- Η κάθε επίσκεψη περιλαμβάνει, για την επίτευξη δυναμικού αποτελέσματος, 1 συνεδρία Endermologie LPG. 

- Η κάθε συνεδρία προτείνεται να πραγματοποιείται με συχνότητα 2 - 3 φορές την εβδομάδα,
με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες και Άντρες.

Endermologie LPG Cellu M6

Είναι γνωστό ότι η δίαιτα, η άσκηση, οι κρέμες και το παραδοσιακό μασάζ βοηθούν, αλλά δεν αρκούν για να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα. Γι’ αυτό, εκτός από τις εφαρμογές των Laser τα LASERLINE εφαρμόζουν, πριν από οποιονδήποτε άλλον στην Ελλάδα την Endermologie, η οποία βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής του LPG System.

Η Endermologie ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’70 στη Γαλλία, με την εφεύρεση μιας πρωτοποριακής κεφάλης για την άσκηση πίεσης στην υπό θεραπεία περιοχή. Στη συνέχεια τελειοποιήθηκε ιατρικά, και σήμερα, εγκεκριμένη από το FDA των Η.Π.Α., χρησιμοποιείται καθημερινά από τουλάχιστον 20.000 γυναίκες σε 70 χώρες του κόσμου, αφού προσφέρει την πιο ακίνδυνη και κλινικά αποδεδειγμένη μέθοδο καταπολέμησης της κυτταρίτιδας χωρίς φαρμακευτική αγωγή ή χειρουργική επέμβαση.

Το προηγμένο τεχνολογικό LPG System ενεργοποιεί, μέσω μικροϋπολογιστή, μία ειδική κεφαλή δύο ενεργών κυλίνδρων, οι οποίοι με την κύλιση και περιστροφή τους δίνουν τη δυνατότητα ελεγχόμενης αναρρόφησης και εμπίεσης στην περιοχή της κυτταρίτιδας. 

Με αυτό τον τρόπο διεγείρεται η αγγειακή και λεμφική κυκλοφορία και διευκολύνεται η αποβολή των τοξινών και των παρακρατηθἐντων υγρών. Με την πυροδότηση του κυτταρικού μεταβολισμού επιτυγχάνεται μείωση του όγκου των λιποκυττάρων, επιλεκτικά, από τις προβληματικές περιοχές που εμφανίζουν υφή «φλούδας πορτοκαλιού». 

Επιπλέον, με τη συνδυασμένη δράση στην επιδερμίδα και το χόριο, επιτυγχάνεται καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη των κυττάρων, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αναδομείται δηλαδή ο συνδετικός ιστός, με αποτέλεσμα τη βελτίωση της αφής της επιδερμίδας και την τόνωση του δέρματος.

Η μέθοδος Endermologie, εκτός από την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας υποκινεί τους μύες μας σε παθητική εκγύμναση, τροφοδοτώντας τους με τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να προσφέρει τελικά και τόνωση του μυϊκού συστήματος με παράλληλη αίσθηση ευεξίας.

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 31/05/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητο τηλεφωνικό ραντεβού στα 2310 232525 ή 2310 235948.
 • Αλλαγή ή ακύρωση ραντεβού έως 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη.

Τα Laserline Clinics, όνομα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πρωτοπορία και την καινοτομία στο χώρο της Κοσμητικής Ιατρικής, παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις, αξιοποιώντας την πλέον εξελιγμένη τεχνολογία Laser και την εξειδικευμένη γνώση από το 1996.

Αναπτύσσουν και προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με τις πιο σύγχρονες και επιστημονικά τεκμηριωμένες μεθόδους, που μπορούν να δώσουν λύσεις σε προβλήματα αισθητικής και διαιτολόγια που στο παρελθόν πολύ πιθανόν να φάνταζαν οικονομικά απρόσιτες.

Το άρτια επιστημονικά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό του κέντρου, σας προτείνει την καταλληλότερη θεραπευτική προσέγγιση με βάση τις ανάγκες σας και σας ενημερώνει πλήρως και λεπτομερώς για την μέθοδο που θα ακολουθήσει, από την έναρξη μέχρι και την ολοκλήρωση των εφαρμογών.

Με επιστημονική ευθύνη, πολυετή πείρα, κύρος και συνέπεια, αντιμετωπίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις του σημερινού ανθρώπου για αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής.

Τα κλειδιά της επιτυχίας είναι:

⦁ Σωστή εκτίμηση της κάθε περίπτωσης από ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.
⦁ Σωστή θεραπευτική προσέγγιση με την επιλογή του κατάλληλου θεραπευτικού σχήματος.
⦁ Συνεχής παρακολούθηση και εκτίμηση της πορείας του περιστατικού.
⦁ Μόνο ιατρικά αποδεκτές & τεκμηριωμένες μέθοδοι, εφαρμοσμένες από ειδικούς, μπορούν να έχουν αποτέλεσμα.

Τα Laserline Clinics για άλλη μια φορά έρχεται να δώσει λύσει εκεί όπου οι άλλοι αδυνατούν ή λίγα έχουν να προσφέρουν.

Υπηρεσίες:

⦁ Med Contour - Μη Επεμβατική Μέθοδος Λιποαφαίρεσης
⦁ Αποτρίχωση laser Alexandrite
⦁ Μεταμόσχευση μαλλιών
⦁ Ενεργοτριχογέννεση – Αντιμετώπιση τριχόπτωσης με Laser
⦁ Θεραπεία Ευρυαγγείων, ραγάδων
⦁ Θεραπεία Ακμής
⦁ Μεσοθεραπεία Προσώπου
⦁ Δερμοαπόξεση Microdermabration Ecopeel
⦁ Οξυγονοθεραπεία Προσώπου – Σώματος
⦁ Φωτοανάπλαση
⦁ Υαλουρονικό – Bottox
⦁ Edermologie LPG
⦁ Cryolipolisis Μεσοθεραπεία Σώματος
⦁ P.R.P.

Τσιμισκή 86 (4ος όροφος), Θεσσαλονίκη
http://www.laserline-clinics.gr/
2310 232525 & 2310 235948

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!