49€ από 150€ για ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σώματος με 5 Συνεδρίες, με τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης, LipoLaserCavitation, Ραδιοσυχνοτήτων RF και Ενέσιμης Μεσοθεραπείας για να κερδίσετε την μάχη με την Κυτταρίτιδα και το τοπικό Πάχος, στο Κέντρο Αισθητικής «May's Day Spa» στην Τούμπα!

150,00€
49,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-67%
Κερδίζεις
101,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
133


49€ από 150€ για ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σώματος με 5 Συνεδρίες, με τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης, LipoLaserCavitation, Ραδιοσυχνοτήτων RF και Ενέσιμης Μεσοθεραπείας για να κερδίσετε την μάχη με την Κυτταρίτιδα και το τοπικό Πάχος, στο Κέντρο Αισθητικής «May's Day Spa» στην Τούμπα!

150,00€
49,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
133 Αγορές
-67% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€
 • 49€ από 150€ για ολοκληρωμένο πρόγραμμα Σώματος με 5 Συνεδρίες , για άμεσα αποτελέσματα, με τον συνδυασμό Κρυολιπόλυσης, LipoLaser, Cavitation, Ραδιοσυχνοτήτων RF και Ενέσιμης Μεσοθεραπείας για να κερδίσετε την μάχη με την Κυτταρίτιδα και το τοπικό Πάχος!

Το πρόγραμμα των 5 Συνεδριών αφορά 1 περιοχή επιλογής σας από τις ακόλουθες:
- Κοιλιά
- Μπράτσα
- Έξω Μηροί (Ψωμάκια)
- Πλαϊνά της Μέσης
- Εσωτερικό των Μηρών

Ειδικότερα το Πρόγραμμα περιλαμβάνει από 1 Συνεδρία:

- Κρυολιπόλυσης με την μέθοδο Body Shaper για μη επεμβατική λιπογλυπτική σώματος.
- Lipolaser που προσφέρει διάσπαση του λίπους, βελτιώνοντας το περίγραμμα του σώματος και μειώνοντας αισθητά το τοπικό πάχος.
- Cavitation για μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.
- Ραδιοσυχνότητες RF που προσφέρει σύσφιξη σώματος και αναζωογόνηση του.
- Ενέσιμη Μεσοθεραπεία για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους.

Η σειρά των Συνεδριών είναι η ακόλουθη:
1η επίσκεψη: Lipolaser, Κρυολιπόλυση, Cavitation 
2η επίσκεψη: Ραδιοσυχνότητες RF, Ενέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος.

Ανάμεσα στις 2 επισκέψεις θα πρέπει να μεσολαβήσει διάστημα 1 εβδομάδας.

Κρυολιπόλυση

Η μέθοδος της κρυολιπόλυσης είναι μια επιστημονικά αποδεδειγμένη και κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία που εξαφανίζει τα λιποκύτταρα μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης. 

Με την κρυολιπόλυση προκαλείται μια απόλυτη ελεγχόμενη ψύξη του τοπικού λίπους που επιφέρει κρυσταλοποίηση των λιποκυττάρων. 

Τα κρυσταλωμένα λιποκύτταρα αποδομούνται και απομακρύνονται από το σώμα μας σταδιακά μέσα σε μερικές εβδομάδες κάνοντας τη σιλουέτα μας ελκυστική.

Lipolaser

Το Lipo Laser είναι μιά νέα τεχνολογία, εναλλακτική της χειρουργικής λιποαναρρόφησης, χωρίς παρενέργειες, που στοχεύει στην μείωση του λίπους κάτω από το δέρμα και στους ιστούς σε διάφορα μέρη του σώματος όπου υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος και κυτταρίτιδα και δέν μπορούν να αντιμετωπισθούν μόνο με διατροφή και άσκηση. 

Μέσω κλινικών μελετών έχει αποδειχθεί ότι το λέιζερ χαμηλού επιπέδου διεγείρει το λιπώδες κύτταρο να γαλακτωματοποιεί (υγροποιεί) το λίπος και τις τοξίνες μέσα στο κύτταρο. Στη συνέχεια, το υγροποιημένο λίπος κινείται από το εσωτερικό του κυττάρου  προς τον ενδιάμεσο χώρο μέχρι να απορροφηθεί από το λεμφικό σύστημα και να αποβληθεί.

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, βελτιώνει τον μεταβολισμό, ενισχύει την κατανάλωση ενέργειας του σώματος, καταστρέφει τις κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων και αποβάλλει το υπερβολικό λίπος από το σώμα διασπώντας τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, μεταβολίζονται ώστε να μπορέσουν να αποβληθούν από τον οργανισμό. Δεν επηρεάζει το δερμα, τα νεύρα, τα αγγεία και τους υγιείς ιστούς.

Cavitation

Ισχυρός υπέρηχος Cavitation στοχεύει απευθείας στο στρώμα του λίπους, προκαλεί ταχύτατη δόνηση στα στρώματα λιποκυττάρων της προχωρημένης κυτταρίτιδας, παράγει απειροελάχιστου μεγέθους κενά αέρος που συμπιέζουν και καταστρέφουν τα λιποκύτταρα, των οποίων το λίπος διαλύεται και μετατρέπεται σε ελεύθερα λιπαρά οξέα.

Ραδιοσυχνότητες RF

H τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων (RF) θεωρείται σήμερα η καλύτερη μέθοδος για τη λείανση και τη σύσφιξη του ανομοιόμορφου δέρματος. Είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που πετυχαίνει σύσφιξη και επανασχηματισμό (γλυπτική) του σώματος, σε άνδρες και γυναίκες, σε οποιοδήποτε σημείο του, με άνετο και ανώδυνο τρόπο.

Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων θερμαίνει ομοιόμορφα την δερμίδα ενώ παράλληλα διατηρεί ψυχρή την επιδερμίδα (λόγω της κεφαλής), προστατεύοντάς την. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να προκαλεί άμεση συστολή κολλαγόνου και μια πιο βραχυπρόθεσμη διαδικασία αναπαραγωγής και αναδόμησής του.

Eνέσιμη Μεσοθεραπεία Σώματος

Η ενέσιμη μεσοθεραπεία εφαρμόζεται με πολλαπλές εγχύσεις με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας. 

Έτσι, οι ουσίες που ενεργοποιούν τη λιποδιάλυση και συμβάλλουν στη σύσφιξη του δέρματος, εισχωρούν άμεσα και εύκολα ακόμα και στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος.

Με αυτό τον τρόπο τα αποτελέσματα είναι πιο δραστικά όσον αφορά στη μείωση του τοπικού πάχους και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

 • Ισχύει έως 30/06/2021.
 • Δευτέρα - Παρασκευή 09:30 έως 21:00
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 3 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 907544
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στο χώρο. 

Με ιδιαίτερη επαγγελματική συνείδηση, εξειδίκευση και επιμέλεια, σ΄ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον, το άρτια εξοπλισμένο Κέντρο Αισθητικής MAY’S DAY SPA, σας καλωσορίζει εγκάρδια, για να σας παρέχει τις έμπειρες πρακτικές  γνώσεις  με περισσή φροντίδα  στην αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής, στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.

Ξεκινώντας από την αναγνώριση της μοναδικότητας που έχει ο καθένας από εμάς, δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό περιβάλλον που αγκαλιάζει τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε προσώπου και σώματος.

Το πάθος της κ. Μαίρης Παπαδοπούλου είναι, όχι μόνο να αναζητά διαρκώς νέα ανανεωμένα προϊόντα διαφορετικών πρωτοποριακών καλλυντικών εταιρειών, αλλά κυρίως να τα συνθέτει σε εξατομικευμένες θεραπείες. 

Οι εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου για ρυτίδες, ενυδάτωση, αντιγήρανση, πανάδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους, ακμή φέρουν την υπογραφή των μεγαλύτερων εταιρειών στο χώρο της κοσμετολογίας.

Μπορείτε ακόμα να ακολουθήσετε θεραπείες αδυνατίσματος, κυτταρίτιδας και σύσφιξης.

Η κ. Μαίρη Παπαδοπούλου μεγάλωσε και σπούδασε στο Μόναχο της Γερμανίας, αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 1988 και από το 1991 εργάζεται μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Έχει εργαστεί ως μακιγιέρ σε επιδείξεις μόδας και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά της, τεκμηριώνεται στα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Επιδαύρου 35, (2ος όροφος), Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη
https://mayspa.gr/
2310 907544

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!