Αγορά και Τοποθέτηση Αισθητήρων Παρκαρίσματος με Ηχητική Ειδοποίηση & LED Οθόνη ή Φώτων Xenon Super Vision HID 8000K, για Αύξηση Φωτεινότητας & Βελτίωση της Εμφάνισης του Αυτοκινήτου σας, με την πιστοποίηση της Εταιρείας «PaintBull», στο Κέντρο!

150,00€
79,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-47%
Κερδίζεις
71,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
48

Αγορά και Τοποθέτηση Αισθητήρων Παρκαρίσματος με Ηχητική Ειδοποίηση & LED Οθόνη ή Φώτων Xenon Super Vision HID 8000K, για Αύξηση Φωτεινότητας & Βελτίωση της Εμφάνισης του Αυτοκινήτου σας, με την πιστοποίηση της Εταιρείας «PaintBull», στο Κέντρο!

150,00€
79,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
48 Αγορές
-47% Έκπτωση
Κερδίζεις 71,00€
 • 79€ από 150€  για Αγορά & Τοποθέτηση 4 Αισθητήρων Παρκαρίσματος για 1 ΙΧ Αυτοκίνητο, με Ηχητική Ειδοποίηση για Απόλυτη Ασφάλεια & Προφύλαξη από μικροατυχήματα & Τοποθέτηση LED Οθόνης, η οποία δείχνει την απόσταση που έχει το αυτοκίνητο από το εμπόδιο κατά την διαδικασία του παρκαρίσματος για μεγαλύτερη ασφάλεια. 

- Οι Αισθητήρες Παρκαρίσματος είναι συμβατοί με όλους τους τύπους αυτοκινήτων. 

 • 99€ από 200€ για Αγορά & Τοποθέτηση Φώτων Xenon Super Vision HID 8000K, για Αύξηση Φωτεινότητας και Βελτίωση της Εμφάνισης του Αυτοκινήτου σας

  - Είναι συμβατά με όλα τα αυτοκίνητα και τον εγκέφαλό τους.
- Παρέχουν Οικονομία ενέργειας: 35 watts.
- Έχουν Μεγάλη διάρκεια ζωής: πάνω από 3200 ώρες λειτουργίας.
- High Intensity Brighness: αύξηση φωτεινότητας κατά 300% από τα κανονικά φώτα.
- Εφαρμογή ISO 9001.

Αισθητήρες Παρκαρίσματος με Ηχητικό Ειδοποιητή & Οθόνη LED  

Οι Αισθητήρες, διευκολύνουν τη διαδικασία του παρκαρίσματος, καθώς έχουν την ιδιότητα να μετράνε την απόσταση που έχει το Αυτοκίνητό σας από το Εμπόδιο που βρίσκεται στον δρόμο και στη συνέχεια να προβάλλεται στην Οθόνη LED για τη γρηγορότερη αποφυγή του. 

 • Ισχύει έως 30/09/2021.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 ΙΧ Αυτοκίνητο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 έως 17:30. 
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού, στο τηλέφωνο 2310 210955.
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε το ραντεβού σας ή να αλλάξετε την ημερομηνία του, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε την επιχείρηση το αργότερο μία ημέρα προ του προγραμματισμένου ραντεβού σας.

Η Paintbull ανήκει σε μια μεγάλη οικογένεια που αποτελείται από 50.000 μονάδες στις 5 ηπείρους νοιώθοντας το βάρος της ευθύνης απέναντι στην διατήρηση της άψογης ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών και χαρίζοντας την αυτοπεποίθηση του καλύτερου.

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας, οι πολύ καλά καταρτισμένοι και έμπειροι τεχνικοί που διαθέτει, μαζί με τα κορυφαία παγκοσμίως υλικά που χρησιμοποιεί στις επισκευές που πραγματοποιεί, δίνουν στην εταιρεία τη δυνατότητα να γίνει η πρώτη στην Ελλάδα που τολμά να δώσει 5ετή γραπτή εγγύηση εργασιών βαφής.

Η PaintBull διαθέτει μια μεγάλη γκάμα με υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει. Κάποιες από αυτές είναι οι βαφές ΜΑΤ, ξεβουλιάγματα χωρίς βάψιμο από χτυπήματα ή χαλάζι, επισκευή μοκέτας και ταπετσαρίας, επισκευή ταμπλό, ξεθάμπωμα θολών φαναριών, βαφή ζαντών, βιολογικός καθαρισμός κ.α.

Στόχος της εταιρείας είναι να υπάρχει η δυνατότητα να προσφέρει στον χώρο σας (είτε εργασιακό, είτε στο σπίτι σας) την προσφορά για τις εργασίες που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο όχημά σας, αλλά και να μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιες από αυτές επιτόπου!

Κωνσταντίνου Καραμανλή 5 & Γρηγορίου Λαμπράκη, Θεσσαλονίκη
2310 210955

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!