Αλλεργιολογικός Έλεγχος με 10 Rast Test σε Oυσίες της Eπιλογής σας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, ένα απαραίτητο Τεστ για την έγκυρη διάγνωση των αλλεργιών σας και την καλύτερη αντιμετώπισή τους, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
13


Αλλεργιολογικός Έλεγχος με 10 Rast Test σε Oυσίες της Eπιλογής σας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, ένα απαραίτητο Τεστ για την έγκυρη διάγνωση των αλλεργιών σας και την καλύτερη αντιμετώπισή τους, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης!

13 Αγορές
 • 99€ για Αλλεργιολογικό Έλεγχο με 10 Rast Test σε Oυσίες της Eπιλογής σας και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, ένα απαραίτητο Τεστ για την έγκυρη διάγνωση των αλλεργιών σας και την καλύτερη αντιμετώπισή τους!

Ο Αλλεργιολογικός Έλεγχος περιλαμβάνει:

 • Γενική Αίματος
 • Ανοσοσφαιρίνη IGE
 • 10 RAST TEST σε Ουσίες της Επιλογής σας
 • Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γιατρό

Περιοχή Ιατρικού Κέντρου για την εξέταση: Aνατολική Θεσσαλονίκη (περιοχή Μπότσαρη)

* Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που προέκυψαν από τον Covid-19, υπάρχει απαραίτητος έλεγχος κατά την είσοδό σας στο Ιατρικό Κέντρο, με πιθανή καταβολή extra χρέωσης.

Πως γίνεται η εξέταση:
1. Πάτησε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».  
2. Διάλεξε την επιλογή που σε ενδιαφέρει.
3. Επίλεξε έναν από τους 5 τρόπους πληρωμής.
4. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου, κάλεσε μας στο 2310 230 060 (Δε-Πα 10.00 έως 18.00) ώστε να μάθεις πως θα κλείσεις το ραντεβού σου για την εξέταση.
5. Κατά την επίσκεψή σου στο Ιατρικό Κέντρο για την εξέταση, δείξε τον Κωδικό Κουπονιού σου σε κινητό ή εκτυπωμένο.

Τα αίτια που προκαλούν τις αλλεργίες ονομάζονται αλλεργιογόνα. Αυτά είναι πάρα πολλά, όσα και οι ουσίες που μας προκαλούν αλλεργίες. 
Τα πιο συχνά συμπτώματα των αλλεργιών είναι : κόκκινα μάτια, δακρύρροια, μπούκωμα , φαγούρα και μύτη που τρέχει , φτάρνισμα, βήχας και δυσκολία στην αναπνοή. 
Επίσης μπορεί να εμφανίζουμε δερματικές εκδηλώσεις με φαγούρα, κοκκινίλες και οιδήματα. Ο καλύτερος τρόπος προστασίας από τις αλλεργίες είναι η αποφυγή των αιτιών της αλλεργίας (αλλεργιογόνα). Γι αυτό πρέπει να εντοπίσουμε τις ουσίες αυτές που μας προκαλούν τις αλλεργίες. 
Τα RAST test γίνονται με μια απλή αιμοληψία σε εξειδικευμένο μικροβιολογικό εργαστήριο. Στα αλλεργιογόνα περιλαμβάνονται η οικιακή σκόνη, τα ακάρεα της οικιακής σκόνης ( μικροοργανισμοί που βρίσκονται στη σκόνη του σπιτιού) , η γύρη των φυτών, οι τρίχες γάτας , σκυλού κλπ κατοικίδιων, τους μύκητες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα , έντομα, τροφές ,φάρμακα κλπ. Τα παραπάνω είναι λίγες μόνο από την μακρύ κατάλογο των ουσιών που μπορεί να έχουν αλλεργική επίδραση στον ανθρώπινο οργανισμό, και διαφέρουν κατά περίπτωση. Να σημειωθεί ότι καλύπτεται όλο το εύρος των αλλεργιογόνων ουσιών που υπάρχουν.
Ο αλλεργιολόγος, ο δερματολόγος , ο ωτορινολαρυγγολόγος αλλά και ο ενημερωμένος οφθαλμίατρος μπορούν να σας συστήσουν τα RAST test που πρέπει να κάνετε.

 • Ισχύει έως 30/10/2020.
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Πως γίνεται η εξέταση:
  1. Πάτησε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».  
  2. Διάλεξε την επιλογή που σε ενδιαφέρει.
  3. Επέλεξε έναν από τους 5 τρόπους πληρωμής.      
  4. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου, κάλεσε μας στο 2310 230 060 (Δε-Πα 10.00 έως 18.00), ώστε να μάθεις πώς θα κλείσεις το ραντεβού σου για την εξέταση.     
  5. Κατά την επίσκεψή σου στο Ιατρικό Κέντρο για την εξέταση, δείξε τον Κωδικό Κουπονιού σου σε κινητό ή εκτυπωμένο.

Στην Κατηγορία Υγεία, σε συνεργασία με κορυφαία Ιατρικά Κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης, σας προσφέρεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα και έγκυρα την ιατρική εξέταση που επιθυμείτε, στη χαμηλότερη τιμή, με αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Ό,τι και αν επιθυμείτε το Goldmall.gr σας το προσφέρει απλά, γρήγορα και οικονομικά με ένα κλικ!

2310 230060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!