Από 19,90€ για Αξιολόγηση και Σύνταξη Βιογραφικού, Οδηγό Επιτυχημένης Συνέντευξης Πρόσληψης, Online Consulting (30') & Cover Letter, από την εξειδικευμένη ομάδα της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων «MindmeUp»! 

Ανάδειξε την προσωπικότητά σου και τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό!

70,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-72%
Κερδίζεις
50,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
28


Από 19,90€ για Αξιολόγηση και Σύνταξη Βιογραφικού, Οδηγό Επιτυχημένης Συνέντευξης Πρόσληψης, Online Consulting (30') & Cover Letter, από την εξειδικευμένη ομάδα της Εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων «MindmeUp»! 

Ανάδειξε την προσωπικότητά σου και τα στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τον ανταγωνισμό!

70,00€
19,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
28 Αγορές
-72% Έκπτωση
Κερδίζεις 50,10€
 • 19,90€ από 70€ για Αξιολόγηση και Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος στα Ελληνικά & Οδηγό Επιτυχημένης Συνέντευξης Πρόσληψης (21 σελίδων) + 30' Online Consulting (Συμβουλευτική) σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες
 • 29,90€ από 80€ για Αξιολόγηση και Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος στα Ελληνικά & Οδηγό Επιτυχημένης Συνέντευξης Πρόσληψης (21 σελίδων) + 30' Online Consulting (Συμβουλευτική) σύμφωνα με τις προσωπικές σου ανάγκες & Cover Letter

* Η Συμβουλευτική (Consulting) πραγματοποιείται μέσω Zoom ή Skype, κατόπιν επικοινωνίας.
* Δυνατότητα σύνταξης βιογραφικού σε ακόμη μία ξένη γλώσσα με επιβάρυνση 20€ ή σε ακόμη δύο ξένες γλώσσες με επιβάρυνση 30€, καταβλητέα απευθείας στην επιχείρηση.

Τρόπος απόκτησης της προσφοράς:
1) Προχωράς στην αγορά του κουπονιού με έναν από τους τρόπους αγοράς
2) Στέλνεις email στο info@mindmeup.com.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού και επισύναψη του υπάρχοντος βιογραφικού σου (εάν υπάρχει).
3) Ο σύμβουλος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου εντός 12 ωρών.


Στην έντονα ανταγωνιστική αγορά εργασίας, απαραίτητο εργαλείο επιτυχίας για κάθε υποψήφιο είναι ένα δομημένο, περιεκτικό και επαγγελματικό βιογραφικό! Η εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων MindmeUp θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να διεκδικήσεις τη θέση εργασίας που επιθυμείς!

Τι περιλαμβάνει ο Οδηγός Επιτυχημένης συνέντευξης πρόσληψης:
Θέλετε η επόμενη συνέντευξή σας να είναι επιτυχημένη; Έχοντας ως βοήθημα τον αναλυτικό Οδηγό Συνέντευξης, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε. Περιλαμβάνει τις πιο δύσκολες και συνήθεις ερωτήσεις εργοδοτών και πώς να τις απαντήσετε έξυπνα. Παρουσιάζει τους βασικούς κανόνες που πρέπει να τηρήσετε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, έξυπνα tips για να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους υποψηφίους, ποια είναι τα βασικά λάθη που οδηγούν σε απόρριψη και αναλυτικές οδηγίες για τη γλώσσα του σώματος. Διαβάστε τον Οδηγό και χωρίς άγχος, κερδίστε τον υπεύθυνο πρόσληψης!

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία της Συμβουλευτικής (Consulting):

Θα μιλήσουμε για τις ανάγκες, τους στόχους και τους προβληματισμούς σας και θα βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις γνώσεις και την αυτοπεποίθηση σας για την επόμενή σας συνέντευξη! 

  • Ισχύει έως 30/06/2021.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών για διαφορετικά άτομα.
  • Αφού ολοκληρώσεις την αγορά του κουπονιού, στέλνεις email στο info@mindmeup.com.gr, με: Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, κωδικό του κουπονιού και επισύναψη του υπάρχοντος βιογραφικού σου (εάν υπάρχει). Στη συνέχεια, ο σύμβουλος θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σου εντός 12 ωρών.

  Η MindmeUp, νεοσύστατη εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Βιώσιμη Καινοτομία προσφέρει υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις ανάγκες και στους εταιρικούς σας στόχους!

  Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή καινοτόμων, ποιοτικών και αποτελεσματικών λύσεων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο μέσα από τη δημιουργία ενός δημιουργικού περιβάλλοντος συνεργασίας.

  Αγγελικής Μεταλλινού 18 (Πάρκο Νέας Ελβετίας)
  https://mindmeup.com.gr/
  6982528555

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
  Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

  Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
   2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!