Από 12,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 4 ή 8 Μαθήματα Barre ConceptYogaAerial, Pilates, ή TRX, για Ενδυνάμωση και Τόνωση των Μυών, Βελτίωση της Στάσης του Σώματος και αύξηση της Ευλυγισίας του, στον Πολυχώρο ARTaction Pilates, στο Κέντρο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
31


Από 12,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 4 ή 8 Μαθήματα Barre ConceptYogaAerial, Pilates, ή TRX, για Ενδυνάμωση και Τόνωση των Μυών, Βελτίωση της Στάσης του Σώματος και αύξηση της Ευλυγισίας του, στον Πολυχώρο ARTaction Pilates, στο Κέντρο!

31 Αγορές
 • 12,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 4 μαθήματα Barre Concept (1 φορά την εβδομάδα)
 • 22,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 4 μαθήματα Yoga (1 φορά την εβδομάδα)
 • 22,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 4 μαθήματα Aerial (1 φορά την εβδομάδα)
 • 29,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 μαθημάτα Pilates ΕΔΑΦΟΥΣ
 • 34,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 μαθημάτα ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ (Κρεβάτι Reformer, Cadillac, Βarrels) Pilates
 • 29,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 μαθημάτα TRX
 • 79,90€ για Μηνιαία Συνδρομή με 8 μαθήματα Pilates Studio (ΕΔΑΦΟΥΣ & ΟΡΓΑΝΑ Kρεβάτι Reformer, Cadillac, Barrels)

Ένα άμεσα αποτελεσματικό πρόγραμμα, για μυϊκή ενδυνάμωση που θα χαρίσει στο σώμα σας Ευλυγισία, Ενδυνάμωση, Υγεία, Ευεξία, αλλά και σωστό τρόπο Αναπνοής, μειώνοντας Στρες και Ένταση, προσφέροντας χαλάρωση και ηρεμία.

* Οι προσφορές ισχύουν μόνο για νέα μέλη του Πολυχώρου ARTaction Pilates.

Yoga
Αυξήστε το μυϊκό τόνο, τη δύναμη, την αντοχή και την ελαστικότητα του κορμιού σας, καταπολεμήστε το stress, βελτιώστε την υγεία σας, νιώστε ευεξία και «ξεδιπλώστε» σώμα και νου. Η yoga είναι μια αρχαία φιλοσοφία για τη ζωή όπως επίσης και ένα σύστημα ασκήσεων που ενθαρρύνει και ενδυναμώνει την ένωση του σώματος, του νου και του πνεύματος. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας πολύ σύντομος ορισμός του τι είναι η yoga: πρακτική τέχνη, βασισμένη στην τακτική εξάσκηση σοφών τεχνικών, που καλλιεργούν το σώμα και το νου. Βοηθά τους ασκητές της να έχουν αρμονία, υγεία, ευεξία, ηρεμία, άφθονη ενέργεια και αυξημένη συνείδηση!

Pilates
Η μέθοδος Pilates παντρεύει την κίνηση με την αναπνοή, του νου με το σώμα.Τα στοιχεία που δανείστηκε κυρίως ο Pilates από την Ανατολική φιλοσοφία έχουν να κάνουν με τη χρήση του κέντρου – κοιλιά.H μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη συμμετρική στάση του σώματος, στον έλεγχο της αναπνοής, στην ενδυνάμωση των κοιλιακών, στη σταθεροποίηση της σπονδυλικής στήλης, της λεκάνης και της ωμοπλάτης.
O Πιλάτες συνήθιζε να λέει ότι «σε 10 μαθήματα αρχίζεις να αισθάνεσαι τη διαφορά, σε 20 μαθήματα το αισθάνονται και οι άλλοι, σε 30 μαθήματα έχεις ένα εντελώς καινούργιο σώμα».Πιο συγκεκριμένα, το Pilates δυναμώνει και τονώνει τους μυς, βελτιώνει τη στάση του σώματος και αυξάνει την ευλυγισία του, ενώ παράλληλα συντονίζει και ισορροπεί σώμα και μυαλό.
Δεν είναι μόνο μια συλλογή από ασκήσεις, αλλά είναι μια μέθοδος προσεκτικά εξελιγμένη και δοκιμασμένη εδώ και 70 χρόνια.
Κάποιος που δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με άσκηση και βαριέται την ιδέα του γυμναστηρίου, μπορεί να βελτιώσει την δύναμη και την αερόβια ικανότητά του.
Εάν πάλι κάποιος που ήδη γυμνάζεται, η μέθοδος Pilates θα τον βοηθήσει να κάνει ακόμα καλύτερα την αθλητική του δραστηριότητα, καθώς γρήγορα θα καταλάβει ότι στο σώμα του «ξυπνάνε» μύες που δεν τους είχε αισθανθεί ποτέ. 
Ακόμα και ένας αθλητής, μπορεί να επωφεληθεί σημαντικά από τη μέθοδο.

Aerial 
Το Aerial Flow Yoga είναι ένα μάθημα που σας γυρίζει τον κόσμο ανάποδα! Σας αποζημιώνει με την αίσθηση ελευθερίας επάνω στα πανιά και την απόκτηση δυνατών χεριών. Απαιτεί επιθυμία για δράση και πρόκληση για ζωή

TRX
Γυμνάζει όλο το σώμα, βοηθά στη διατήρηση της οστικής μάζας, ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών και εκτοξεύει στα ύψη τον μεταβολισμό.

Barre Concept
Το Barre Concept by ARTaction θα γυμνάσει όλους τους μυς του σώματός σου χαρίζοντας σου τόνωση και ευεξία. Μέσα από χορευτικούς ρυθμούς αποσκοπεί στη συνολική ενδυνάμωση του σώματος και στην χαλάρωση από την αγχώδη καθημερινότητα.

 • Ισχύει για έναρξη του προγράμματος έως 30/09/2021.
 • Δευτέρα & Τετάρτη 9:00 –22:00
  Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 9:00 – 21:00
  Σάββατο 10:00 – 12:00
 • Ισχύει για έναρξη μαθημάτων έως 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού.
 • Τα μαθήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε 1 μήνα από την έναρξη.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών, έως 2 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στον χώρο, στο τηλέφωνο 2310 517334.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το στούντιο πριν την αγορά.
 • Οι προσφορές ισχύουν μόνο για νέα μέλη του Πολυχώρου ARTaction Pilates.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 517334.

Η Χριστίνα Πολύζου έχει δημιουργήσει έναν πολυχώρο στο κέντρο της πόλης, στο οποίο θα συναντήσετε μαθήματα για όλες τις ηλικίες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία με είδη μασάζ και θεραπειών για μία ολιστική προσέγγιση της σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ισορροπίας.

Όλα αυτά, θα τα βρείτε σε έναν ζεστό, φιλόξενο, όμορφο και άρτια εξοπλισμένο χώρο στον οποίο μπορείτε όχι μόνο να γυμναστείτε, αλλά και να αποκτήσετε τον δικό σας χώρο ανάπαυσης και αναζωογόνησης, μυαλού και σώματος.

Παράλληλα, η Χριστίνα και η ARTaction Pilates σας παρέχουν άρτια εκπαιδευτικά προγράμματα της μεθόδου Pilates. Μαζί της μπορείτε να παρακολουθήσετε μαθήματα και να διδαχτείτε την «τέχνη» της μεθόδου Pilates και να γίνεται ένας επιτυχημένος επαγγελματίας.

Ίωνος Δραγούμη 57, Θεσσαλονίκη
2310 517334

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ