Blog

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου: Σε τι βοηθάει;

Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου: Σε τι βοηθάει;
Share it

Αν νομίζετε ότι με ένα «Μέσα-‘Εξω» πλύσιμο του αυτοκινήτου σας έχετε ξεμπερδέψει… τότε… καλώς ήρθατε στη ζώνη του λυκόφωτος!

Σαφώς, το τακτικό κλασικό πλύσιμο, μαζί με ένα αρωματικό εσωτερικού χώρου δίνουν στο αυτοκίνητο μία φρεσκάδα και μία αισθητική αναβάθμιση. Τι συμβαίνει όμως με τα μικρόβια, τα ακάρεα και τους μικροοργανισμούς που δεν φαίνονται στο γυμνό μάτι και… κάνουν «πάρτι» στο σαλόνι του οχήματός σας;

auto3.jpg

Θα αρκούσε ένα μικροσκόπιο για να δείτε πόση βρομιά συνεχίζει να παραμένει στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, ακόμη και μετά από ένα πλύσιμο. Μικρόβια, μύκητες, αλλεργιογόνοι ιοί, βρομιές, σκόνη, καυσαέρια, τρίχες ζώων, κ.α., είναι μόνο κάποια από τα… όχι και τόσο ωραία πράγματα που λατρεύουν να… ταξιδεύουν παρέα σας στο αυτοκίνητο. Αυτή η εμπειρία θα ήταν ικανή να σας κάνει να μην ξαναμπείτε ποτέ!

Τι είναι ο βιολογικός καθαρισμός με απλά λόγια 

Ως βιολογικός καθαρισμός ορίζεται ο καθαρισμός εκείνος που πραγματοποιείται με ειδικά μηχανήματα ψεκασμού - τριβής (με ειδικό απορρυπαντικό) και ταυτόχρονης αναρρόφησης όλων των υγρών και στερεών σωμάτων, καθώς και δύσκολων λεκέδων στο εσωτερικό του οχήματος. Η μέθοδος αυτή καταστρέφει ολοκληρωτικά την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια, αλλεργιογόνα και μόρια.

viologikos-katharismos-car-cpGS6.jpg


Το τρίψιμο με την ειδική βούρτσα στην ταπετσαρία του αυτοκινήτου, στα καθίσματα στις πλαϊνές ταπετσαρίες, τις μοκέτες, τα πατάκια, αλλά και στο χώρο αποσκευών, καθαρίζει σε βάθος όλη τη βρομιά, τα μικρόβια και τους μικροοργανισμούς, πολλοί από τους οποίους είναι αλλεργιογόνοι.

Γιατί είναι απαραίτητος;

Δεν χρειάζεται να αναφερθεί πόσο σημαντικό είναι το αυτοκίνητό σας για εσάς σε πρακτικό επίπεδο. Είναι αυτό που σας μεταφέρει καθημερινά στην εργασία σας, στη βόλτα σας, στις διακοπές σας. Οι ώρες λοιπόν που περνάτε μέσα σε αυτό είναι πολλές. Μικρόβια, μύκητες, αλλεργιογόνοι ιοί, βρομιές, σκόνη, βρίσκονται συνεχώς μέσα στο όχημά σας, γεγονός που το καθιστά ένα ιδιαίτερα ανθυγιεινό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Επιπλέον, ο βιολογικός καθαρισμός σαλονιού του αυτοκινήτου συνιστάται ειδικά, αν οι επιβάτες είναι άτομα με χρόνιες αλλεργίες και οικογένειες με παιδιά, καθώς και αν μεταφέρετε κατοικίδια.

viologikos-katharismos-car-24.jpg


Και αν έχω δερμάτινο σαλόνι;
Η διαδικασία του καθαρισμού διαφοροποιείται, καθώς παραλείπεται το κομμάτι του ψεκασμού. Χρησιμοποιείται ειδικό σφουγγάρι με καθαριστικό υγρό, το οποίο είναι ειδικό για δέρμα. Το τρίψιμο και το σκούπισμα γίνεται με πολύ προσεχτικό τρόπο. Τέλος, πραγματοποιείται κέρωμα, το οποίο αυξάνει τη γυαλάδα και τη διάρκεια ζωής του. 

Πόσο διαρκεί;

Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει από 2 έως και 4 ώρες. Αν πρόκειται για αυτοκίνητο με δερμάτινα καθίσματα, τότε ο χρόνος καθαρισμού διαρκεί λιγότερο.

health-clean-viologikos-autokinito-photo-1.jpg

Η διαδικασία περιλαμβάνει καθαρισμό σε:

  • Καθίσματα (μέχρι 5 θέσεων) & Παιδικά Καθίσματα (αν υπάρχουν)
  • Ταπετσαρία-Πόρτες
  • Ουρανός
  • Πάτωμα
  • Πλαϊνά
  • Ταμπλό- Πλαστικές επιφάνειες
  • Air Condition
  • Ζώνες, ντουλαπάκια, κολόνες, κρυφά σημεία
  • Μοκέτα 
  • Πορτ-μπαγκάζ

Δες τώρα τις Μοναδικές Εκπτωτικές Προσφορές για Βιολογικό Καθαρισμό που σου προσφέρει το Goldmall.gr!

Περισσότερα Νέα...

Fuji Sushi Bar: -36% για Ασιατικό Γεύμα με Delivery-Take Away!

Το «Ασχημόπαπο» στη Θεσσαλονίκη: Βρες εισιτήριο με 7,50€!