Από 5,90€ για Απλό Μανικιούρ ή Combi Μανικιούρ-Πεντικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & δυνατότητα Φυσικής Ενίσχυσης ή Επιμήκυνσης με Gel ή Acrygel, στο «Mani Pedi», έναν κομψό και πολυτελή χώρο Αισθητικής και Περιποίησης, στην Τσιμισκή!

Δοκίμασε την Combi Τεχνική! Η νέα σύγχρονη τάση για βαθύ καθαρισμό επωνυχίων και αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ περισσότερο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
99

Από 5,90€ για Απλό Μανικιούρ ή Combi Μανικιούρ-Πεντικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & δυνατότητα Φυσικής Ενίσχυσης ή Επιμήκυνσης με Gel ή Acrygel, στο «Mani Pedi», έναν κομψό και πολυτελή χώρο Αισθητικής και Περιποίησης, στην Τσιμισκή!

Δοκίμασε την Combi Τεχνική! Η νέα σύγχρονη τάση για βαθύ καθαρισμό επωνυχίων και αποτέλεσμα που διαρκεί πολύ περισσότερο!

99 Αγορές
 • 5,90€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Απλή Βαφή
 • 6,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή
 • 8,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Eνισχυμένη Bάση
 • 12,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
 • 13,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή
 • 15,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Φυσική Ενίσχυση Gel ή Acrygel
 • 17,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή & Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
 • 18,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή & Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή
 • 19,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Eνισχυμένη Bάση & Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
 • 20,90€ για Ολοκληρωμένο Combi Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Eνισχυμένη Bάση & Ολοκληρωμένο Combi Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή

- Για Σχέδια, Γαλλικό, Ombre και Στρασάκια υπάρχει extra χρέωση 2€ για το σύνολο των νυχιών (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
- Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση ημιμόνιμης βαφής, gel ή ακρυλικού.

* Η επιχείρηση χρησιμοποιεί επώνυμα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Essie για τα απλά βερνίκια, της OPI για τα ημιμόνιμα βερνίκια και κρέμες Αvgerinos με τα υπέροχα και πλούσια αρώματα για την ενυδάτωση των χεριών και των ποδιών.

* Στο μανικιούρ περιλαμβάνεται:
Ολοκληρωμένη κι εξονυχιστική ξηρή περιποίηση των χεριών, λιμάρισμα των νυχιών, περιποίηση των επωνυχίων, ενυδάτωση των χεριών, βάψιμο νυχιών και λαδάκι στα επωνύχια
* Στο πεντικιούρ περιλαμβάνεται:
Ολοκληρωμένη και σε βάθος ξηρή περιποίηση των προβληματικών περιοχών του πέλματος, περιποίηση φτερνών και σκληρύνσεων, κρέμα ποδιών, περιποίηση επωνυχίων, λιμάρισμα νυχιών, βάψιμο νυχιών και λαδάκι στα επωνύχια (Μόνο στην περίπτωση του Combi Pedicure με Απλή Βαφή υπάρχει η δυνατότητα για υγρή-spa περιποίηση, όπου γίνεται και πίλινγκ ποδιών. Δεν συνιστάται η επαφή των νυχιών με το νερό πριν την τοποθέτηση της ημιμόνιμης βαφής)

Combi Τεχνική
Ο όρος combi βγαίνει από την αγγλική λέξη combination που σημαίνει συνδυασμός (τροχού & κοπτικού εργαλείου). Αντίστοιχα, μπορεί να το ακούσετε ως ρωσικό μανικιούρ αφού η γενέτειρα του είναι η Ρωσία.

Πρόκειται για τον συνδυασμό πολλών φρεζών μαζί με ένα πενσάκι η ψαλιδάκι. Στόχος της διαδικασίας είναι, χρησιμοποιώντας και εναλλάσσοντας πολλές φρέζες διαδοχικά, να επιτευχθεί ένας πολύ καλός καθαρισμός των επωνυχίων.

Σηκώνοντας το δέρμα που βρίσκεται πάνω στο παρωνυχίο, καθαρίζεται προσεκτικά η περιοχή, ώστε να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να μπορεί μετέπειτα να γίνει βαφή πολύ κοντά στο δέρμα, άρα να επιτευχθεί πολύ μεγαλύτερη διάρκεια (τουλάχιστον 10 μέρες επιπλέον) από ό,τι με την κλασική τεχνική.

 • Ισχύει έως 30/06/2021.
 • Πέμπτη και Παρασκευή 10:00 έως 20:00 | Σάββατο 10:00 έως 16:00.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς έως 2 κουπονιών για προσωπική χρήση και απεριόριστων για διαφορετικά κάθε φορά άτομα άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 243535.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Τσιμισκή 100, θα βρεις το «Mani Pedi», έναν κομψό και πολυτελή χώρο αισθητικής και περιποίησης!

Έλα σε ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον και άσε τον εαυτό σου στα χέρια των ειδικών!

Το προσωπικό του «Mani Pedi» είναι απόλυτα εξειδικευμένο σε υπηρεσίες άκρων, περιποίησης και αποτρίχωσης. 

Εδώ θα βρεις υπηρεσίες όπως: Manicure, Pedicure, Lash Lift, Αποτρίχωση, κ.α.

Τσιμισκή 100, Κέντρο
2310 243535

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
 • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!