4,50€ από 8€ για Είσοδο & Απεριόριστο Παιχνίδι, 1 Χυμό & 1 Τοστ ή Κρουασάν για 1 Παιδί και 1 Ρόφημα για τον Συνοδό, στον πανέμορφο Παιδότοπο «Lollipop», έναν τεράστιο σύγχρονο χώρο που θα μαγέψει τα παιδιά, στη Δελφών!

8,00€
4,50€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-44%
Κερδίζεις
3,50€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
87


4,50€ από 8€ για Είσοδο & Απεριόριστο Παιχνίδι, 1 Χυμό & 1 Τοστ ή Κρουασάν για 1 Παιδί και 1 Ρόφημα για τον Συνοδό, στον πανέμορφο Παιδότοπο «Lollipop», έναν τεράστιο σύγχρονο χώρο που θα μαγέψει τα παιδιά, στη Δελφών!

8,00€
4,50€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
87 Αγορές
-44% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,50€
 • 4,50€ από 8€ για Είσοδο & Απεριόριστο Παιχνίδι, 1 Χυμό & 1 Τοστ ή Κρουασάν για 1 Παιδί και 1 Ρόφημα για τον Συνοδό, στον πανέμορφο Παιδότοπο «Lollipop», έναν τεράστιο σύγχρονο χώρο που θα μαγέψει τα παιδιά, στη Δελφών!

- Σε περίπτωση που υπάρχει 2ο ή 3ο παιδί, η ειδική τιμή για το κάθε επιπλέον παιδί (για την παραπάνω προσφορά) είναι 2,50€ και καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Παιδότοπος Lollipop (Δελφών 199)
Ο παιδότοπος Lollipop φιλοξενείται σ' έναν χώρο 500 τ.μ. από το 2007, είναι σύμφωνος με όλες τις προδιαγραφές της ΕΒΕΤΑΜ και είναι και μέλος της ΣτΕ. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του μπορεί να φιλοξενήσει γονείς για να χαλαρώσουν και παιδιά για να διασκεδάσουν!

Παιδιά έως 2 χρονών
Τα παιδάκια ηλικίας έως 2 - 2 1/2 ετών έχουν τον δικό τους οριοθετούμενο χώρο με Soft play, Παιχνίδια Φαντασίας, Ατομικές Κατασκευές (πάντα με την επίβλεψη προσωπικού).

Μεγαλύτερα παιδιά
Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν σε πλήθος δραστηριοτήτων: Τραμπολίνο, Φουσκωτό, Σπονδυλωτή Κατασκευή, Ομαδικά Παιχνίδια, Παιχνίδια Επικοινωνίας, Χορό (Ελεύθερο, Οργανωμένο).

Για τους Ενήλικες
Για τους ενήλικες υπάρχουν ξεχωριστές αίθουσες συνδεδεμένες με τον χώρο των παιδιών και την άμεση επίβλεψη τους, καθώς και εξωτερικός χώρος καπνιζόντων (κλειστός με θέρμανση).

Επίσης παρέχεται Free WiFi

 • Ισχύει έως 30/06/2021.
 • Τρίτη έως και Σάββατο 17:30 έως 22:00 | Κυριακή 11:00 έως 14:30 & 17:30 έως 22:00
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 παιδί και 1 συνοδό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Τα κουπόνια της προσφοράς δεν ισχύουν για διοργάνωση παιδικού πάρτι, καθώς και για φύλαξη παιδιού.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς τα Σαββατοκύριακα είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση, στο τηλέφωνο 2310 410777. Για Δευτέρα-Παρασκευή δεν είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.
 • Αλλαγή ή ακύρωση τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Σε περίπτωση που υπάρχει 2ο ή 3ο παιδί, η ειδική τιμή για το κάθε επιπλέον παιδί (για την παραπάνω προσφορά) είναι 2,50€ και καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

Ο παιδότοπος Lollipop φιλοξενείται σ' ένα χώρο 500 τ.μ. από το 2007, είναι σύμφωνος με όλες τις προδιαγραφές της ΕΒΕΤΑΜ και είναι και μέλος της ΣτΕ. 

Ο πρόσφατα ανακαινισμένος χώρος του μπορεί να φιλοξενήσει γονείς για να χαλαρώσουν και παιδιά για να διασκεδάσουν!

Παιδιά έως 2 χρονών
Τα παιδάκια ηλικίας έως 2 - 2 1/2 ετών έχουν τον δικό τους οριοθετούμενο χώρο με Soft play, Παιχνίδια Φαντασίας, Ατομικές Κατασκευές. *πάντα με την επίβλεψη προσωπικού και φυσικά με την σφραγίδα και τις αυστηρές προδιαγραφές της ΕΒΕΤΑΜ (Επίσημος Φορέας Έγκρισης Λειτουργίας Παιδότοπων).

Μεγαλύτερα παιδιά
Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν σε πλήθος δραστηριοτήτων: Τραμπολίνο, Φουσκωτό, Σπονδυλωτή Κατασκευή, Ομαδικά Παιχνίδια, Παιχνίδια Επικοινωνίας, Χορό (Ελεύθερο, Οργανωμένο). *Πάντα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές και εγκεκριμένα από την ΕΒΕΤΑΜ*

Για τους Ενήλικες
Για τους ενήλικες υπάρχουν ξεχωριστές αίθουσες συνδεδεμένες με τον χώρο των παιδιών και την άμεση επίβλεψη τους, καθώς και εξωτερικός χώρος καπνιζόντων (κλειστός με θέρμανση).

Επίσης παρέχεται:
Free WiFi
Περιοδικά / Εφημερίδες
Εκπαιδευμένο μόνιμο προσωπικό
Άριστη Εξυπηρέτηση
Προϊόντα Καφέ Buondi

Δελφών 199
https://www.lolli.gr/
2310 410777

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!