Από 34,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, διάρκειας 10 ετών, για Ακίνητα έως 150 τ.μ., απαραίτητο για Μίσθωση, Αγοραπωλησία αλλά και για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», από εξειδικευμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς της «Clima Gas», σε όλη τη Θεσσαλονίκη! 

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
21

Από 34,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, διάρκειας 10 ετών, για Ακίνητα έως 150 τ.μ., απαραίτητο για Μίσθωση, Αγοραπωλησία αλλά και για την ένταξη στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ», από εξειδικευμένους Μηχανολόγους Μηχανικούς της «Clima Gas», σε όλη τη Θεσσαλονίκη! 

21 Αγορές
 • 34,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, διάρκειας 10 ετών, για Ακίνητα έως 100 τ.μ.
 • 39,90€ για Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, διάρκειας 10 ετών, για Ακίνητα έως 150 τ.μ.
  * Δεν περιλαμβάνει το παράβολο κόστους 5 ευρώ, το οποίο πληρώνεται από τον ιδιοκτήτη μέσω taxis net

Σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων Κ.Εν.Α.Κ. (Άρθρο 14) το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης Π.Ε.Α.:
1. Απεικονίζει την ενεργειακή κατάταξη του κτηρίου.
2. Στο ΠΕΑ αναφέρονται, μεταξύ άλλων, τα γενικά στοιχεία του κτηρίου, η υπολογιζόμενη ετήσια συνολική κατανάλωση πρωτογενούς ενέργειας του κτηρίου αναφοράς και του εξεταζόμενου κτηρίου, η ετήσια κατανάλωση ενέργειας ανά πηγή ενέργειας και τελική χρήση, η πραγματική ετήσια συνολική τελική κατανάλωση ενέργειας, οι υπολογιζόμενες και πραγματικές ετήσιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, καθώς και συστάσεις για τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του κτηρίου.
3. Κάθε συμβολαιογράφος για την κατάρτιση πράξεως αγοραπωλησίας ακινήτου υποχρεούται να μνημονεύσει στο συμβόλαιο τον αριθμό πρωτοκόλλου του ΠΕΑ και να επισυνάψει σε αυτό επίσημο αντίγραφο του ΠΕΑ.
Σε κάθε μίσθωση ακινήτου, ο αριθμός πρωτοκόλλου του ΠΕΑ πρέπει να συμπληρώνεται στα σχετικά πεδία των ηλεκτρονικών δηλώσεων μίσθωσης που υποβάλλονται μετά την 09/11/2015 βάσει του άρθρου 58, παρ. 3, Ν.4342 /2015.
4. Σε περίπτωση που το ΠΕΑ εκδίδεται στο πλαίσιο προγραμμάτων για τον οικιακό τομέα χρηματοδοτούμενων από εθνικούς ή/και κοινοτικούς πόρους, οι συστάσεις του Ενεργειακού Επιθεωρητή αναφέρονται, κατά προτεραιότητα, με βάση τις επιλέξιμες, κάθε φορά, επεμβάσεις.

* Το ΠΕΑ ισχύει για δέκα χρόνια, εκτός από την περίπτωση ριζικής ανακαίνισης του κτηρίου πριν παρέλθει η δεκαετία, οπότε η ισχύς του λήγει με το πέρας των εργασιών ανακαίνισης και πρέπει να εκδοθεί νέο.

Περιοχές εξυπηρέτησης:
- Η προσφορά ισχύει για το πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης.
- Για λοιπές περιοχές θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση κατόπιν συνεννόησης.

 • Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 18:00.
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό. 
 • Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα κουπόνια.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 2315 528577, για τον προγραμματισμό ραντεβού. 
 • Απαραίτητη η επίδειξη του εκτυπωμένου κουπονιού στον εκπρόσωπο της επιχείρησης που θα σας επισκεφτεί.

Η Clima Gas είναι μία απολύτως εξειδικευμένη εταιρεία, που σας προσφέρει λύσεις για την κατοικία σας, για ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και για την επιχείρησή σας, επιτρέποντάς σας να εξοικονομείτε χρήματα.

Επιλέγοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Clima Gas, εξασφαλίζετε κορυφαία ποιότητα, εγγύηση και αποτελεσματικότητα.

Εδώ θα βρείτε υπηρεσίες:

Μελέτες
(Ενεργειακό Πιστοποιητικό, Ρύθμιση Αυθαιρέτου, Βεβαίωση Μηχανικού - Άδεια Λειτουργίας Καταστήματος, Βεβαιώσεις διάφορες, Νομικές Υπηρεσίες)

Εγκατάσταση
- Ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακά σώματα
- Αντλίες θερμότητας, λέβητες αερίου και πετρελαίου
- Κεντρικά συστήματα κλιματισμού
- Αφαλατώσεις νερού, κάθαρση επεξεργασία νερού
- Εκμετάλλευση όλων των φυσικών πηγών ενέργειας, ήλιος, αέρας, γη, νερό, κλπ.

Ανακαινίσεις
(Αποξηλώσεις, Κουζίνα, Μπάνιο, Εσωτερικές Πόρτες, Πόρτα Ασφαλείας, Αλουμίνια, Ηλεκτρολογικά, Χρωματισμοί, Δάπεδα, Ντουλάπες, Θέρμανση, Συναγερμός)

Επιδοτούμενα Προγράμματα ΕΣΠΑ

Πακέτο Εγκατάστασης-Απεγκαταστασης Κλιματιστικού

Πακέτο Συντήρησης Κλιματιστικού

Πακέτο Συντήρησης Ατομικού Οικιακού Λέβητα - Καυστήρα Φυσικού Αερίου (Καθαρισμός καυστήρα και θαλάμου καύσης - Ρύθμιση πίεσης αερίου για καλύτερη καύση και οικονομία - Έλεγχος εναλλάκτη παραγωγής ζεστού νερού χρήσης - Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή - Ρύθμιση θερμοστάτη χώρου - Έλεγχος δοχείου διαστολής)

Πακέτο Συντήρησης Οικιακού Λέβητα Πετρελαίου

Δεδομένου του εξειδικευμένου προσωπικού της, η Clima Gas είναι πάντα έτοιμη για την άρτια εξυπηρέτησή σας.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία περνάνε από ελέγχους ποιότητας και απόδοσης ώστε να ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Η Clima Gas απαρτίζεται εκτός των άλλων από έμπειρους μηχανολόγους. Οι έμπειροι ψυκτικοί της είναι σε θέση να διεκπεραιώσουν πάσης φύσης ψυκτικό έλεγχο. Οι θερμουδραυλικοί της Εταιρείας μας παρέχουν κάθε ολοκληρωμένη λύση ψύξης - θέρμανσης υδραυλικών εγκαταστάσεων, καθώς και μεγάλη γκάμα ειδών υγιεινής, πλακάκια και τζάκια τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Οι ηλεκτρολόγοι της Clima Gas πραγματεύονται την επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών εγκαταστάσεων ισχυρών και ασθενών ρευμάτων.

Αγίας Σοφίας 82, Κέντρο
http://www.climagas-service.gr
2315 528577

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!