57,90€ για Έλεγχο Γυναικείας Γονιμότητας, με Πλήρεις Ορμονικές Εξετάσεις (FSH, LH, Οιστραδιόλη-Ε2, Προγεστερόνη, AMH) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή!

77,90€
57,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
20,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
8

57,90€ για Έλεγχο Γυναικείας Γονιμότητας, με Πλήρεις Ορμονικές Εξετάσεις (FSH, LH, Οιστραδιόλη-Ε2, Προγεστερόνη, AMH) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίου Ιατρικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή!

77,90€
57,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
8 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 20,00€
 • 57,90€ από 77,90€ για Έλεγχο Γυναικείας Γονιμότητας, με Πλήρεις Ορμονικές Εξετάσεις (FSH, LH, Οιστραδιόλη-Ε2, Προγεστερόνη, AMH) και Εκτίμηση των Αποτελεσμάτων από Ιατρό

Η εξέταση αναφέρει αποτελέσματα σε: 

 • FSH 
 • LH
 • Οιστραδιόλη (Ε2)
 • Προγεστερόνη
 • AMH
 • Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γιατρό

* Για περισσότερες πληροφορίες για κάθε ορμόνη πατήστε στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς»


Περιοχή Ιατρικού Κέντρου για την εξέταση: Κέντρο (Τσιμισκή)

Πως γίνεται η εξέταση:
1. Πάτησε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».  
2. Διάλεξε την επιλογή που σε ενδιαφέρει.
3. Επίλεξε έναν από τους 5 τρόπους πληρωμής.
4. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου, κάλεσε μας στο 2310 230 060 (Δε-Πα 10.00 έως 18.00) ώστε να μάθεις πώς θα κλείσεις το ραντεβού σου για την εξέταση.
5. Κατά την επίσκεψή σου στο Ιατρικό Κέντρο για την εξέταση, δείξε τον Κωδικό Κουπονιού σου σε κινητό ή εκτυπωμένο.

AMH (Anti-Mullerian Hormone): Είναι μία πρωτεΐνη που παράγεται στις ωοθήκες της γυναίκας από τα κύτταρα του λεγόμενου ωοφόρου δίσκου κάθε ωοθυλακίου. Ο δίσκος αυτός είναι ένα σύμπλεγμα κυττάρων που περιβάλλει τα ανώριμα ωάρια. Τα επίπεδα της ΑΜΗ στο αίμα της γυναίκας παρέχουν αξιόπιστη ένδειξη για τα αποθέματα σε ωοθυλάκια. Η μέτρηση των επιπέδων της αναδεικνύει το πρόβλημα της μειωμένης ωοθηκικής εφεδρείας πολύ νωρίτερα από την κλινική της εμφάνιση. Η λήψη αίματος για τη μέτρησή της μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα του έμμηνου κύκλου. Στις γυναίκες ηλικίας κάτω των 35 ετών συνιστάται έλεγχος γονιμότητας, στον οποίο θα συμπεριλαμβάνεται η μέτρηση της ΑΜΗ, έπειτα από 12 μήνες ανεπιτυχών προσπαθειών.Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για τις γυναίκες 35 ετών και άνω, είναι 6 μήνες.

FSH: Είναι η ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων. Αυτή η ορμόνη διεγείρει την ανάπτυξη των ωοθυλακίων στις ωοθήκες πριν από την απελευθέρωση ενός ωαρίου από ένα θυλάκιο κατά την ωορρηξία.

Τα αυξημένα επίπεδα ορμονών που διεγείρουν τα θυλάκια είναι ένα σημάδι δυσλειτουργίας των ωοθηκών τις περισσότερες φορές.Τα επίπεδα της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων αρχίζουν επίσης φυσικά να αυξάνονται στις γυναίκες κατά την εμμηνόπαυση.

Η έλλειψη ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων οδηγεί σε ατελή ανάπτυξη στην εφηβεία και κακή λειτουργία των ωοθηκών.Σε αυτή την κατάσταση τα ωοθηκικά θυλάκια δεν αναπτύσσονται σωστά και δεν απελευθερώνουν ωάριο, οδηγώντας έτσι σε υπογονιμότητα.

LH: Είναι σημαντική ορμόνη για τη ρύθμιση της λειτουργίας των ωοθηκών στις γυναίκες. Στις γυναίκες, η ωχρινοτρόπος ορμόνη κατέχει σημαντικό ρόλο στον εμηνορροϊκό κύκλο.Τις δύο πρώτες εβδομάδες του κύκλου, η ωχρινοτρόπος ορμόνη απαιτείται για να αρχίσουν τα ωοθυλάκια στην ωοθήκη να παράγουν οιστρογόνα με κύριο εκπρόσωπο την οιστραδιόλη.Περίπου τη 14 ημέρα του κύκλου, μία απότομη αύξηση της ωχρινοτρόπου ορμόνης προκαλεί την ωορρηξία. Για το υπόλοιπο του κύκλου, τη λεγόμενη ωχρινοποιητική φάση, τα απομεινάρια του ωοθυλακίου σχηματίζουν ένα ωχρό σωμάτιο. Η ωχρινοποιητική ορμόνη στη διάρκεια της φάσης αυτής διεγείρει το ωχρό σωμάτιο να παράγει την προγεστερόνη που απαιτείται για να υποστηρίξει την κύηση στα πρώτα στάδια, εάν συμβεί γονιμοποίηση.

Αρκετά υψηλές τιμές ωχρινοτρόπου ορμόνης μπορεί να είναι μια ένδειξη υπογονιμότητας.Το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών είναι μια συχνή κατάσταση στις γυναίκες που σχετίζεται με υψηλά επίπεδα ωχρινοτρόπου ορμόνης και μειωμένη γονιμότητα.

Χαμηλές ποσότητες ωχρινοτρόπου ορμόνης οδηγούν επίσης σε υπογονιμότητα. Στις γυναίκες, η έλλειψη ωχρινοτρόπου ορμόνης οδηγεί στην απουσία ωορρηξίας και στην αμηνόρροια, δηλαδή την απουσία της περιόδου.

Οιστραδιόλη: Είναι το κύριο οιστρογόνο που βρίσκεται στις γυναίκες και έχει πολλές λειτουργίες, αν και η κύρια λειτουργία είναι η ωρίμανση και διατήρηση του θηλυκού αναπαραγωγικού συστήματος. Η φυσιολογική αύξηση της οιστραδιόλης στη διάρκεια του έμμηνου κύκλου προκαλεί την ωρίμανση και απελευθέρωση ενός ωαρίου, όπως επίσης και την πάχυνση του ενδομητρίου, έτσι ώστε το ωάριο να εμφυτευθεί αν γονιμοποιηθεί.Τα επίπεδα της οιστραδιόλης στις γυναίκες μειώνονται με την ηλικία ενώ μια μεγάλη μείωση σημειώνεται κατά την εμμηνόπαυση.

Προγεστερόνη: Η προγεστερόνη προετοιμάζει το σώμα για την εγκυμοσύνη στην περίπτωση που το απελευθερωμένο ωάριο γονιμοποιηθεί. Εάν το ωάριο δε γονιμοποιηθεί, το ωχρό σωμάτιο διασπάται, η παραγωγή προγεστερόνης μειώνεται και ένας νέος εμμηνορροϊκός κύκλος ξεκινά. Όταν τα επίπεδα της προγεστερόνης είναι πολύ χαμηλά, ενδέχεται να προκύψει υπογονιμότητα, επειδή δεν συμβαίνει ωορρηξία.

 • Ισχύει έως 31/01/2022.
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Πως γίνεται η εξέταση:
  1. Πάτησε το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».  
  2. Διάλεξε την επιλογή που σε ενδιαφέρει.
  3. Επέλεξε έναν από τους 5 τρόπους πληρωμής.      
  4. Αφού ολοκληρωθεί η αγορά σου, κάλεσε μας στο 2310 230 060 (Δε-Πα 10.00 έως 18.00), ώστε να μάθεις πώς θα κλείσεις το ραντεβού σου για την εξέταση.     
  5. Κατά την επίσκεψή σου στο Ιατρικό Κέντρο για την εξέταση, δείξε τον Κωδικό Κουπονιού σου σε κινητό ή εκτυπωμένο.

Στην Κατηγορία Υγεία, σε συνεργασία με κορυφαία Ιατρικά Κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης, το Goldmall.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα και έγκυρα την ιατρική εξέταση που επιθυμείτε, στη χαμηλότερη τιμή, με αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο στην Τσιμισκή διενεργούνται αιματολογικές, βιοχημικές, ορμονολογικές, ανοσολογικές και μικροβιολογικές εξετάσεις.

2310 230060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!