Μόλις από 9€ για 1 Full Body Aromatherapy Massage, ή 1 Full Body Relax Massage, ή 1 Deep Tissue Massage, ή 1 Λεμφικό Massage, ή 1 Massage Ρεφλεξολογίας, ή 1 Full Body  Massage & Σοκολατοθεραπεία, ή 1 Full Βody Massage ή Deep Tissue Massage & Facial Treatment, στο «MeliSpa Massage» στον Εύοσμο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
189


Μόλις από 9€ για 1 Full Body Aromatherapy Massage, ή 1 Full Body Relax Massage, ή 1 Deep Tissue Massage, ή 1 Λεμφικό Massage, ή 1 Massage Ρεφλεξολογίας, ή 1 Full Body  Massage & Σοκολατοθεραπεία, ή 1 Full Βody Massage ή Deep Tissue Massage & Facial Treatment, στο «MeliSpa Massage» στον Εύοσμο!

189 Αγορές
 • 9€ για 1 Συνεδρία Ρεφλεξολογίας (Διάρκεια: 25’)
 • 14,90€ για 1 Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (Διάρκεια: 50') ή 1 Full Body Aromatherapy Massage με Aιθέρια Έλαια (Διάρκεια: 50’)
 • 17,90€ για 1 Λεμφικό Massage (Διάρκεια: 45’)
 • 18,90€ για 1 Deep Tissue Massage με Αμυγδαλέλαιο και Αιθέρια Έλαια (Διάρκεια: 55’)
 • 24,90€ για 1 Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (Διάρκεια: 45’) & 1 Σοκολατοθεραπεία Σώματος για Ευεξία και Χαλάρωση (Διάρκεια: 30’)
  Συνολική Διάρκεια Συνεδρίας  75’
 • 24,90€ για 1 Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (Διάρκεια: 60’) ή 1 Deep Tissue Massage με Αμυγδαλέλαιο και Αιθέρια Έλαια (Διάρκεια: 60’) | & 1 Συνεδρία Facial Treatment (Διάρκεια: 30’)
  Συνολική Διάρκεια Συνεδρίας  90’

Το πρωτόκολλο και τα στάδια της Θεραπείας Προσώπου  είναι τα ακόλουθα:

- Ντεμακιγιάζ με κατάλληλο καθαριστικό 
- Εφαρμογή Peeling προσώπου 
- Massage Προσώπου 
- Εφαρμογή Μάσκας Προσώπου ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος σας
- Ενυδάτωση Προσώπου 

Οι προσφορές ισχύουν για Γυναίκες & Άνδρες. 

Ρεφλεξολογία 

Η Ρεφλεξολογία είναι η επιστήμη, η οποία ασχολείται με τα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα και τις παλάμες,
που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.

Διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι αυτοθεραπευτικές δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνετε η ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού.

Η Ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της αυτοθεραπευτικής ικανότητας του οργανισμού, δεν παρεμβαίνει στον οργανισμό, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες.

Aromatotherapy Massage

Η Αρωματοθεραπεία αποτελεί μια αρχαία μέθοδος χρήσης επιλεγμένων αιθέριων ελαίων, με σκοπό την ενδυνάμωση,
τη διατήρηση της ομορφιάς και της καλής υγείας για τον άνθρωπο.

Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία διακρίνονται για τις πολύμορφες και πολυδιάστατες θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Αποτελεί πηγή γαλήνης και απόλαυσης, μια μικρή καθημερινή πολυτέλεια που δίνει νότες χαλάρωσης στη πολυτάραχη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου.

Relax Massage

To Full Body Relax Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.    

Λεμφικό Massage

Γίνεται από εκπαιδευμένους θεραπευτές με ειδικές τεχνικές μαλάξεων και ανοδικές κινήσεις, με απώτερο στόχο να κυκλοφορήσει καλύτερα η λέμφος και έτσι να επιτευχθεί η γρήγορη και αποτελεσματική απομάκρυνση τοξινών από τον οργανισμό. 

Συμβάλλει στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους. 

Έτσι, χάρη στην αντιοιδηματική και αποσυμφορητική δράση του, το λεμφικό χειροπρακτικό μασάζ συντελεί στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, καθώς και στη βελτίωση του προβλήματος του τοπικού πάχους.

Deep Tissue Massage

Το Deep Tissue Massage χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων.

Προσεγγίζει και  ενεργεί στις μυϊκές ομάδες του οργανισμού ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους (κακή στάση του ύπνου ή εργασίας, έντονη αθλητική δραστηριότητα, παλιός τραυματισμός, κ.α.). 

Αυτό επιτυγχάνεται με αργά χτυπήματα ή με βαθιές δακτυλικές πιέσεις είτε στην πορεία, είτε κάθετα στις μυϊκές ίνες,
τους τένοντες και την περιτονία. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση όχι μόνο των επιφανειακών μυών, αλλά ολόκληρης της δομής και της πορείας των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών  ιστών που βρίσκονται βαθύτερα και αποτελούν την δεύτερη και την τρίτη στιβάδα του μυϊκού συστήματος.

Σοκολατοθεραπεία

Η Σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια θεραπεία ενυδάτωσης, θρέψης, ευεξίας και χαλάρωσης, η οποία βασίζεται στις ιδιότητες της φυσικής σοκολάτας. 

Η σοκολάτα εκτός από τις ωφέλιμες βιταμίνες, που περιέχει, και τις αντιοξειδωτικές δράσεις, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς τα φυτικά της συστατικά έχουν εκπληκτικές ιδιότητες στην εξάλειψη της αντιαισθητικής όψης πορτοκαλιού. 

Επιπλέον, το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών, οι οποίες σε καθορισμένες συγκεντρώσεις ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους. Η αίσθηση της σοκολάτας επάνω στο σώμα και το φυσικό πλούσιο άρωμά της, δημιουργούν ευεξία και χαλάρωση.

 • Ισχύει έως 30/09/2021.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 17:00.
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Αποκλειστικά για το 2ο πακέτο επιλογής, παρέχεται η δυνατότητα να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για άτομα της επιλογής σας.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2313 092360  (ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-21:00).
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Πολυτελές MeliSpa Massage εντυπωσιάζει τόσο με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου, όσο και με τις απολαυστικές θεραπείες που προσφέρει σε γυναίκες & σε άνδρες δημιούργησε έναν νέο χώρο για απόλυτη χαλάρωση και ανανέωση, στον Εύοσμο. 

Στον ολοκαίνουργιο χώρο του MeliSpa Massage στον Εύοσμο θα συναντήσετε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. 

Χαλαρώστε και απολαύστε από τα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του MeliSpa μια ξεχωριστή συνεδρία Massage!

Στο MeliSpa Massage θα νιώσετε την ευεξία και την χαλάρωση που αναζητάτε!

Παύλου Μελά 8, Εύοσμος
2313 092360

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!