Από 9€ για Full Body Relax Massage (& Head Massage) | Θεραπευτικό Massage Σώματος | VIP Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα | Four Hands Massage με 2 θεραπεύτριες ταυτόχρονα | Detox Foot Massage (Πέλματα, Κνήμη, Μηροί), για μία Απολαυστική εμπειρία Χαλάρωσης από την καθημερινότητα, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

15,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
6,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
56Από 9€ για Full Body Relax Massage (& Head Massage) | Θεραπευτικό Massage Σώματος | VIP Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα | Four Hands Massage με 2 θεραπεύτριες ταυτόχρονα | Detox Foot Massage (Πέλματα, Κνήμη, Μηροί), για μία Απολαυστική εμπειρία Χαλάρωσης από την καθημερινότητα, στο Κέντρο Αισθητικής «Beauty Tec», στη Δελφών!

15,00€
9,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
56 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 6,00€
 • 9€ από 15€ για 1 Detox Foot Massage, σε Πέλματα, Κνήμη και Μηρούς (30 λεπτά)
 • 13€ από 30€ για 1 Full Body Relax Massage & Head Massage (50 λεπτά)
 • 13€ από 26€ για 1 Θεραπευτικό Massage Σώματος (40 λεπτά)
 • 21€ από 60€ για 1 Μυοχαλαρωτικό & Θεραπευτικό VIP Massage 2 Ατόμων ταυτόχρονα (40 λεπτά)
 • 21€ από 50€ για 1 Four Hands Massage με 2 θεραπεύτριες ταυτόχρονα για 1 Άτομο (50 λεπτά)

Beauty Tec (Δελφών 68, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη)

Relax Massage

To Full Body Relax Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και την συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να ανταπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. 

Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.   

Θεραπευτικό Massage

Το θεραπευτικό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει και σταδιακά να θεραπεύσει αρκετές ασθένειες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και προέρχονται από το άγχος, την καθιστική ζωή, την έλλειψη άσκησης και οι οποίες σταδιακά προσβάλλουν τον αυχένα, την μέση, την πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος μας.

Σε ενήλικες, το θεραπευτικό μασάζ έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, και αυξάνει τις θετικές ιδιότητες του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος.

Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το θεραπευτικό μασάζ βελτιστοποιεί την ανταπόκριση του οργανισμού σε ασθένειες ακόμα πιο σοβαρές όπως της αρθρίτιδας, της μυϊκής δυσκαμψίας, ανοσοανεπάρκειας κλπ

Έχει επίσης παρατηρηθεί ότι ηλικιωμένοι ασθενείς που κάνουν τακτικά θεραπευτικό μασάζ, αποφεύγουν τραυματισμούς κατά τη διάρκεια των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, ενώ για τους νεώτερους έχει παρατηρηθεί αύξηση της παραγωγικότητας τους στην εργασία τους

Έτσι το μασάζ σε τακτική βάση δεν είναι απλά μια «πολυτέλεια», αλλά μια συνήθεια που μπορεί να προσφέρει πάρα πολλά στην υγεία μας!

Μυοχαλαρωτικό Massage

Είναι ένα μασάζ που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν χαλάρωση, ηρεμία και τόνωση του σώματος. Είναι ένα σύνολο ειδικών κινήσεων που εφαρμόζονται πάνω στους μύες του σώματος, τόσο για ανακούφιση από κάποιο μυοσκελετικό πόνο, όσο και για χαλάρωση και αποτοξίνωση. 

Η κακή στάση σώματος, οι πολλές ώρες εργασίας, η καθιστική ζωή, το έντονο στρες, οι έντονοι ρυθμοί καταπονούν το σώμα και επιβαρύνουν τη διάθεσή μας.

Δρώντας στους μύες, στους συνδέσμους, στις αρθρώσεις και τον νευρικό ιστό, με ειδικές μαλάξεις και με την κατάλληλη πίεση, προάγεται η συνολική ευεξία του σώματος και επιταχύνουμε τη φυσική ικανότητά του να θεραπεύεται.

Το μυοχαλαρωτικό μασάζ δρα στα σημεία που αποφορτίζουν την ένταση από το σώμα, απελευθερώνοντάς το από το σφίξιμο και τον πόνο.

Four Hands Massage

Πρόκειται για μια μοναδική εμπειρία στην οποία συμμετέχουν όλες οι αισθήσεις σας. Είναι σίγουρο πως με την βοήθεια των δυο θεραπευτριών θα επιτύχετε την απόλυτη χαλάρωση σωματική και πνευματική. Ενώ θα νιώσετε μια πρωτόγνωρη ηρεμία!

Η ιδιαίτερη τεχνική του θα απομακρύνει την κούραση, το άγχος και το stress της καθημερινότητας. Οι ταλαιπωρημένοι μύες σας θα χαλαρώσουν και τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και εντυπωσιακά. 4 χέρια συγχρονισμένα που στόχο τους έχουν την ανακούφιση σας και που είναι αγωγοί θετικής ενέργειας και ευεξίας!

Αφεθείτε στην πρωτόγνωρη αίσθηση και απολαύστε την περιποίηση. Στο μαγικό ταξίδι των αισθήσεων που σας προσφέρει το Four Hands Massage!

Detox Foot Spa

Με το Detox Foot Spa θα νιώσετε ένα αίσθημα χαλάρωσης, ηρεμίας, γαλήνης και σίγουρα απόλυτη ευεξία!

Ακόμα και για άτομα που προσέχουν πολύ τη διατροφή τους, το Detox Foot Spa είναι ιδιαίτερα χρήσιμο! 

Η Αποτοξίνωση βοηθά, ώστε να απαλλαγεί ο οργανισμός σας από τα επικίνδυνα και άχρηστα υλικά που συσσωρεύει καθημερινά όπως αλκοόλ, καπνός, συμβατικά φάρμακα, χημικές και πρόσθετες ουσίες στα τρόφιμα (από ραντίσματα, λιπάσματα, ‘βελτιωτικές’ ουσίες για συντήρηση-γεύση-χρώμα κλπ.), ρύπανση του περιβάλλοντος, αλλά και στρες- άγχος, συναισθηματική ή και ψυχολογική ανισορροπία, ακτινοβολίες πολλών ειδών κλπ., είναι μόνο κάποια από τη μακριά λίστα αιτιών για συσσώρευση χημικών ουσιών/τοξινών μέσα στο φυσικό σώμα το ανθρώπου.

Μερικές εξωτερικές ενδείξεις-συμπτώματα είναι:

Aκμή, πανάδες, πρηξίματα, παχυσαρκία, άγριο ή αφυδατωμένο δέρμα, μειωμένη κινητικότητα - ελαστικότητα, ρυτίδες γύρω από τα μάτια και το στόμα, σακούλες και μαύροι κύκλοι, κυτταρίτιδα, μη-λαμπερό δέρμα κ.α..

Εσωτερικές ενδείξεις είναι: 

Κόπωση, αϋπνία, κακή αφομοίωση, ανορεξία, φουσκώματα, μεγάλη εξασθένηση και αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού σηστήματος, νευρικότητα, αδυναμία, βραδύτητα σκέψης, εύκολο κρύωμα, μυϊκοί πόνοι, στομαχικές και εντερικές δυσφορίες, θυμός χωρίς αιτία, μη φυσιολογικές αφοδεύσεις, κρυάδες.

 • Ισχύει έως 30/06/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 21:00. 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού, τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία επίσκεψής σας στο χώρο, στο τηλέφωνο 2310 847543.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.  

Η Beauty Tec είναι ένα υπερσύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από το 2010.  

Η πολυετής της εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης και στις παροχές υψηλού επιπέδου εγγυάται την υψηλή της απόδοση στον χώρο της Αισθητικής.

Στο νέο της χώρο μπορείτε να διδαχθείτε τις πιο σύγχρονες μεθόδους αισθητικής, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα μηχανήματα και δοκιμάζοντας πρακτικά τις μεθόδους εντός του τμήματος.

Η γκάμα παροχών της Beauty Tec καλύπτει τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών!

Μετά από πολυετή μελέτη και έρευνα έχει επιλέξει τις αποδοτικότερες και αποτελεσματικότερες θεραπείες, προκειμένου να δίνει λύσεις σε θέματα υγείας και ομορφιάς.

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και απολαύστε ένα μοναδικό ταξίδι ομορφιάς και περιποίησης με τις πιο σύγχρονες και εξειδικευμένες μεθόδους!

Δελφών 68, 3ος όροφος, Θεσσαλονίκη
https://www.beautytecshop.com
2310 847543

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Αποκλειστικό
Massage (Χαλαρωτικό, Ολιστικό, κ.α) στην Αριστοτέλους!
Έκπτωση -60% Eunoia - Αριστοτέλους

Massage (Χαλαρωτικό, Ολιστικό, κ.α) στην Αριστοτέλους!

Αγορές: 32 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 25,00€
9,90€
Full Body Relax Massage ή Θεραπευτικό Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα (60'), στα Πεύκα!
Best Price Κέντρο Σωματικής Ευεξίας - Πεύκα

Full Body Relax Massage ή Θεραπευτικό Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα (60'), στα Πεύκα!

Αγορές: 50 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 18,90€