Μόνο από 29,90€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως για Γυναίκες, Άνδρες και Παιδιά, Επωνύμων Οίκων και Εταιρειών (Oliver, Michelangelo Cavaliere, Artisti Italiani, Montana, Maui, Carlo Rossi, κ.α.) & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιανακλαστικές & Αντιχαρακτικές Επιστρώσεις με Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος και After Sales Service & Δώρο 1  Οπτομετρική Εξέταση, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

90,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-67%
Κερδίζεις
60,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
167

Μόνο από 29,90€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως για Γυναίκες, Άνδρες και Παιδιά, Επωνύμων Οίκων και Εταιρειών (Oliver, Michelangelo Cavaliere, Artisti Italiani, Montana, Maui, Carlo Rossi, κ.α.) & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιανακλαστικές & Αντιχαρακτικές Επιστρώσεις με Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος και After Sales Service & Δώρο 1  Οπτομετρική Εξέταση, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Οπτικά Ζωγράφος» στην Ερμού!

90,00€
29,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
167 Αγορές
-67% Έκπτωση
Κερδίζεις 60,10€
 • 29,90€ για 1 Ζευγάρι Γυαλιά Οράσεως για Γυναίκες, Άνδρες και Παιδιά & 2 Οφθαλμικούς Φακούς με Αντιανακλαστικές και Αντιχαρακτικές Επιστρώσεις  & Δώρο 1 Οπτομετρική Εξέταση Γραπτή Εγγύηση για 1 έτος After Sales Service

- Σε όλους του σκελετούς οράσεως της προσφοράς, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης οφθαλμικών φακών ηλίου, με τους βαθμούς που επιθυμείτε, αντί για τους οφθαλμικούς φακούς που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά.

- Το Goldmall και η επιχείρηση σας προσφέρουν τη δυνατότητα -σε περίπτωση κατά την οποία επισκεφθείτε το κατάστημα και δεν βρείτε το ζευγάρι γυαλιών που σας ικανοποιεί- να ακυρώσετε την αγορά σας και να σας επιστραφούν τα χρήματα σας, με τον ίδιο τρόπο που την πραγματοποιήσατε. 

- Η διαδικασία ακύρωσης της αγοράς σας, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός χρονικού διαστήματος 14 ημερών –από την ημερομηνία που πραγματοποιήσατε την αγορά- ενημερώνοντας σχετικά το τμήμα Client Service του Goldmall είτε μέσω e mail στο sales@goldmall.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310 230060 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00). Αμέσως μετά το αίτημά σας, θα προχωρήσει η σχετική διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων.

 • Ισχύει έως 31/01/2022.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 16:00. 
 • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Ο αγοραστής έπειτα από την επίσκεψη του στο κατάστημα και εντός 14 ημέρων από την πραγματοποίηση της αγοράς του κουπονιού του, εφόσον δεν ικανοποιηθεί από τις επιλογές σε Γυαλιά Οράσεως, έχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την αγορά του. Σε αυτή την περίπτωση επικοινωνεί είτε τηλεφωνικά στο 2310 230060 είτε αποστέλλει e-mail στο sales@goldmall.gr, ζητώντας την ακύρωση της συναλλαγής του. 

Το πιο εξειδικευμένο κατάστημα οπτικών στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!

Το κατάστημα οπτικών ΖΩΓΡΑΦΟΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των οπτικών από το 1986.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Ζωγράφος Παντελής (πτυχιούχος οπτικός AL.FLEMING-PERUGIA ITALY) & το εξειδικευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να σας προτείνει λύση σε οποιαδήποτε πρόβλημα όρασης, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου & γυαλιά οράσεως επώνυμων συλλογών, φακούς επαφής συμβατικούς, μηνιαίους & ημερήσιας αντικατάστασης, αστιγματικούς ή έγχρωμους. 

Επίσης υγρά φακών επαφής και διάφορα αξεσουάρ. Ιδιαίτερης σημασίας είναι και η συνεργασία με μεγάλες εταιρείες του χώρου όπως DIOR, GUCCI, OLIVER PEOPLES, BOTTEGA VENETA και MYKITA.

Τα οπτικά ΖΩΓΡΑΦΟΣ προσφέρουν την πληρέστερη ενημέρωση πάνω σε όλα τα είδη πολυεστιακών γυαλιών, τα οποία πωλούνται με εγγύηση προσαρμογής, ώστε τα άτομα με πρεσβυωπία να μπορούν να βλέπουν άνετα σε όλες τις αποστάσεις. 

Όλα τα οπτικά είδη προσφέρονται σε προσιτές τιμές και σε 10 άτοκες δόσεις για όλες τις πιστωτικές κάρτες.

Η άψογη εξυπηρέτηση & το μοναδικό after sales service μετατρέπουν την επίσκεψή σας μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία.

ΟΠΤΙΚΑ ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ότι περιμένεις από το καλύτερο κατάστημα οπτικών, σε τιμές που δεν περίμενες!

Ερμού 77 (Πλατεία Αγίας Σοφίας), Κέντρο, Θεσσαλονίκη
http://www.optics.gr
2310 281456

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!