Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με τις πιο Σύγχρονες Μεθόδους Καθαρισμού, Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

9,00€
3,70€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-59%
Κερδίζεις
5,30€
Αγορές
57

Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Καθαρισμό Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών, με τις πιο Σύγχρονες Μεθόδους Καθαρισμού, Δωρεάν Φύλαξη και Παραλαβή-Παράδοση σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης και την Ποιοτική Εγγύηση της Eco Clean!

9,00€
3,70€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
57 Αγορές
-59% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,30€
 • 3,70€ από 9€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας εμβαδού έως 1m²
 • 6,90€ από 18€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Χειροποίητου Χαλιού εμβαδού έως 1m²
 • 6,90€ από 18€ για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας εμβαδού έως 2m²
 • 8,90€ από 22 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού εμβαδού έως 2m² 
 • 14,90€ από 36 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας εμβαδού από 2,01m² έως 4m²
 • 16,90€ από 40 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού εμβαδού από 2,01m² έως 4m²
 • 16,90€ από 54 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας εμβαδού από 4,01m² έως 6m²
 • 20,90€ από 58 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού εμβαδού από 4,01m² έως 6m²
 • 25,90€ από 81 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χαλιού Μηχανής ή Μοκέτας εμβαδού από 6,01m² έως 8m²
 • 27,90€ από 86 για Καθαρισμό και Φύλαξη Χειροποίητου Χαλιού εμβαδού από 6,01m² έως 8m²

* Η Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση εξαιρείται για τις παρακάτω περιοχές: 
Επανομή, Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι, Πλαγιάρι, Τρίλοφος, Ν. Ραιδεστός, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Ταγαράδες, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Φίλυρο, Λαγυνά, Μελισσοχώρι, Λητή, Λαγκαδάς
Για τις παραπάνω περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.

Η Δωρεάν φύλαξη από την Eco Clean - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και ισχύει έως 2 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής των χαλιών σας.

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Καθαρισμός Χαλιών Μηχανής ή Μοκέτας ή Χειροποίητων Χαλιών

Τα χαλιά και οι μοκέτες αποτελούν το βασικό εξοπλισμό που ζεσταίνει και “ντύνει” κάθε χώρο, οικιακό και επαγγελματικό. Έχουν όμως την ιδιαιτερότητα να συσσωρεύουν σκόνη, λάσπη, ακάρεα και άλλους βλαβερούς μικροοργανισμούς που δεν είναι ορατοί με γυμνό μάτι και συσσωρεύονται βαθιά στη βάση τους.

Η συσσώρευση ρύπων αλλοιώνει την εμφάνιση των χαλιών σας και μειώνει τη διάρκεια ζωής τους ενώ τα διάφορα μικροατυχήματα έχουν επιπτώσεις στην εμφάνισή τους και συνεπώς στην αισθητική του χώρου σας. Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου στον οποίο είναι στρωμένο!

Στην Eco Clean χάρη στην πολυετή τους εμπειρία, γνωρίζουν με ακρίβεια κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτεί βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουνε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό.

Τα υλικά είναι βιοδιασπώμενα, φιλικά προς στο περιβάλλον αλλά και τον χρήστη, και ειδικά επιλεγμένα. Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος.

Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά το βιολογικό καθαρισμό των χαλιών σας, ακολουθούν το στέγνωμα, το δίπλωμα και φυσικά η αποθήκευση στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουμε.

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και κάτω από τις ιδανικότερες γι αυτό συνθήκες.

Η εταιρεία σε συνεργασία με το έμπειρο προσωπικό της και τα σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, ξεχνουδωτές χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών) και τα βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του ακριβού μάλλινου χαλιού σας και το περιβάλλον επιτυγχάνουν το τελικό ιδανικό αποτέλεσμα.

 • Ισχύει έως 31/05/2020.
 • Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 21:00 & Σάββατο: 08:00 έως 16:00.
 • Οι μετρήσεις των χαλιών θα πρέπει να είναι ακριβείς κατά την αγορά του κουπονιού.
 • Η Δωρεάν φύλαξη από την Eco Clean - εφόσον το επιθυμείτε - γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία και ισχύει έως 2 μήνες από την ημερομηνία παραλαβής των χαλιών σας.
 • Η Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση εξαιρείται για τις παρακάτω περιοχές:
  Επανομή, Μηχανιώνα, Αγγελοχώρι, Πλαγιάρι, Τρίλοφος, Ν. Ραιδεστός, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Ταγαράδες, Χορτιάτης, Ασβεστοχώρι, Εξοχή, Φίλυρο, Λαγυνά, Μελισσοχώρι, Λητή, Λαγκαδάς
  Για τις παραπάνω περιοχές υπάρχει επιπλέον χρέωση, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα χαλί.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Ελάχιστη παραγγελία 4m². 
 • Για χαλιά άνω των 8m² υπάρχει επιπλέον χρέωση 5,00€ ανά τετραγωνικό μέτρο, καταβλητέο απ' ευθείας στην Eco Clean.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο κατά την παράδοση των χαλιών σας.
 • Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. Δηλαδή: Μήκος Χαλιού x Πλάτος Χαλιού = Τετραγωνικά Μέτρα Χαλιού.
 • Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτει τελικά τα τετραγωνικά μέτρα του χαλιού για το πακέτο τις επιλογής σας που έχετε αγοράσει, υπάρχει επιπλέον χρέωση την οποία και καταβάλλετε απευθείας στην επιχείρηση. 
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κιλίμια και ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταλλικά, δερμάτινα σχέδια κ.α.).
 • Τα χαλιά παραλαμβάνονται τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. 
 • Aπαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση στα τηλέφωνα 2310 853727, 2310 688280, 6983 196490 & 6938 445414.

Η Εco Clean & delivery είναι μια σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες  υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό  χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι  υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Επιλέγουν πάντα τα οικολογικά προϊόντα καθαρισμού, τα οποία είναι  φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά ακόμη και προς τα κατοικίδιά σας.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
http://www.ecocleandelivery.com
2310 853727 & 2310 688280

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/03/20
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/03/20
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!