Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

8,90€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Ματωμένο Γαλάζιο»σε Σύνθεση και Σκηνοθεσία του Ferruccelli!

Μία μοντέρνα ροκ όπερα με πλήθος μουσικών και εντυπωσιακές εικόνες βασισμένες στο ομότιτλο κόμικ-μουσικό άλμπουμ του Δημήτρη Παπαδή, στο Θέατρο Αμαλία, 3 και 4 Φεβρουαρίου!

12,00€
8,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
3,10€
Αγορές
75

Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

8,90€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Ματωμένο Γαλάζιο»σε Σύνθεση και Σκηνοθεσία του Ferruccelli!

Μία μοντέρνα ροκ όπερα με πλήθος μουσικών και εντυπωσιακές εικόνες βασισμένες στο ομότιτλο κόμικ-μουσικό άλμπουμ του Δημήτρη Παπαδή, στο Θέατρο Αμαλία, 3 και 4 Φεβρουαρίου!

12,00€
8,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
75 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,10€
  • 8,90€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοθεατρική Παράσταση «Ματωμένο Γαλάζιο», στο Θέατρο Αμαλία!

    - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης
Θέατρο Αμαλία (Αμαλίας 71)

- Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου - 21:00
- Τρίτη 4 Φεβρουαρίου - 21:00

- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης (45 λεπτά νωρίτερα) ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση. Προτείνεται επίσης η παραλαβή της θέσης σας από το ταμείο του θεάτρου τις προηγούμενες ημέρες από την παράσταση της επιλογής σας, για αποφυγή αναμονής στο ταμείο και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης (βάσει διαθεσιμότητας).

Το «Ματωμένο Γαλάζιο» είναι μία πρωτότυπη μουσική και οπτική παράσταση που αφηγείται την επιστροφή ενός Έλληνα δημοσιογράφου στην πατρίδα μετά από μία μακρόχρονη διαμονή στο εξωτερικό. Η επιστροφή του τον φέρνει αντιμέτωπο με 3 θανάτους: τον θάνατο των προσδοκιών, τον θάνατο του έρωτα και τον θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου.

Συντελεστές
Μουσική, τραγούδια, σκηνοθεσία, φωνή και κιθάρα:
Ferruccelli, Σκίτσα: Δημήτρης Παπαδής, 3d mapping: Θανάσης Πολυράκης, Animation: Ρέα Παπαδοπέτρου, Γεωργία Βρόσγου, Ηχοληψία: Audiobee, Drums, προγραμματισμός και β φωνητικά: Συμεών Γεωργίου, Πιάνο, πλήκτρα και φωνή: Βάνα Κατσιούρι, Μπάσο: Πλάτωνας Μολώζης, Κιθάρα: Δημήτρης Κορομηλάς, Φωνή: Εβίτα Αγαΐτση, Μυρτώ Μποζίκη

Ματωμένο Γαλάζιο Παράσταση

Το "Ματωμένο Γαλάζιο" είναι μία πρωτότυπη μουσική και οπτική παράσταση που αφηγείται την επιστροφή ενός Έλληνα δημοσιογράφου στην πατρίδα μετά από μία μακρόχρονη διαμονή στο εξωτερικό. Η επιστροφή του τον φέρνει αντιμέτωπο με 3 θανάτους: τον θάνατο των προσδοκιών, τον θάνατο του έρωτα και τον θάνατο ενός αγαπημένου του προσώπου.

Η αφήγηση γίνεται μέσα από τραγούδια, μονολόγους και πρόζες καθώς οι μουσικοί έχουν ρόλους ενώ για τη δημιουργία του σκηνικού υποβάθρου χρησιμοποιείται η τεχνοτροπία της τρισδιάστατης και δισδιάστατης προβολής βίντεο (3D 2D video mapping/projection). 

Η διαφοροποίησή της παράστασης σε σχέση με άλλες video-projection εγκαταστάσεις έγκειται πρωτίστως στο ότι δεν πρόκειται για μία εγκατάσταση αλλά για μία ζωντανή παράσταση, για μία μοντέρνα ροκ όπερα με πλήθος μουσικών (8 άτομα επί σκηνής) πλαισιωμένη από εντυπωσιακές εικόνες βασισμένες στο ομότιτλο κόμικ-μουσικό άλμπουμ που φιλοτέχνησε εικαστικά ο Δημήτρης Παπαδής και του οποίου τη μουσική συνέθεσε ο Ferruccelli.

Συντελεστές:

Μουσική, τραγούδια, σκηνοθεσία, φωνή και κιθάρα: Ferruccelli

Σκίτσα: Δημήτρης Παπαδής

3d mapping: Θανάσης Πολυράκης

Animation: Ρέα Παπαδοπέτρου, Γεωργία Βρόσγου

Ηχοληψία: Audiobee

Drums, προγραμματισμός και β φωνητικά: Συμεών Γεωργίου

Πιάνο, πλήκτρα και φωνή: Βάνα Κατσιούρι

Μπάσο: Πλάτωνας Μολώζης

Κιθάρα: Δημήτρης Κορομηλάς

Φωνή: Εβίτα Αγαΐτση

Φωνή: Μυρτώ Μποζίκη

Περισσότερα για το ομότιτλο άλμπουμ κόμικ στο οποίο βασίζεται η παράσταση εδώ:

https://www.ferruccelli.com/pr...

- Ισχύει για 03/02 και 04/02 στις 21:00, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών για περισσότερα άτομα.
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Ένα από τα ιστορικότερα θέατρα της πόλης, το Θέατρο Αμαλία, ξανάνοιξε τις πύλες του στο θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, έτοιμο να προσφέρει και πάλι έντονες συγκινήσεις.

Σπίτι της Πειραματικής Σκηνής της Τέχνης για περίπου 25 χρόνια, έχει παρουσιάσει παραστάσεις που έγραψαν ιστορία στο καλλιτεχνικό στερέωμα της πόλης.

Φιλοξένησε με τεράστια επιτυχία πάνω από 100 παραστάσεις, σε αλησμόνητες sold out βραδιές. Αλλά όχι μόνο αυτό. Αποτέλεσε πόλο έλξης, έναν τόπο συνάντησης, ένα δημιουργικό καταφύγιο για ανθρώπους που έψαχναν μία διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση.

Κλειστό από το το 2012, το 2016 το Θέατρο Αμαλία ξανάνοιξε για λίγο διάστημα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να μείνει ανοιχτό παρά μόνο για μήνες.

Οι νέοι διαχειριστές του θεάτρου Αμαλία και πιο συγκεκριμένα η εταιρεία «Όψεις Πολιτισμού» στοχεύει σε ένα μακροπρόθεσμο προγραμματισμό και φυσικά να αποκτήσει το Θέατρο Αμαλία ξανά την αίγλη του παρελθόντος. Το πρώτο διάστημα της επαναλειτουργίας του φαίνεται να τα καταφέρνει περίφημα, ανεβάζοντας επιλεγμένες σπουδαίες παραστάσεις.

Ταμείο Θεάτρου Αμαλία: Καθημερινά 10:00-15:00 & 17:30-21:30

Αμαλίας 71, Θεσσαλονίκη
2310 842509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

  • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
  • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
  • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
  • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
    2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
  • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!