Από 29€ για Μηνιαία ή Τρίμηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων (Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Muay Thai, κ.α.), στο «Ultra Fighters Gym», έναν εντυπωσιακό χώρο 1000 τ.μ. στην Καλαμαριά!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
20


Από 29€ για Μηνιαία ή Τρίμηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου, με Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων (Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Muay Thai, κ.α.), στο «Ultra Fighters Gym», έναν εντυπωσιακό χώρο 1000 τ.μ. στην Καλαμαριά!

20 Αγορές
 • 29€ για Μηνιαία Συνδρομή Γυμναστηρίου
 • 59€ για Τρίμηνη Συνδρομή Γυμναστηρίου

* Η συνδρομή γυμναστηρίου περιλαμβάνει: Συμμετοχή σε Ομαδικά Προγράμματα Αίθουσας, Όργανα-Βάρη & Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων


- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες.

Τα διαθέσιμα Ομαδικά Προγράμματα Δυναμικών Αθλημάτων είναι:
Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ, Muay Thai, Krav Maga, Cross Fit, Wing Chun, Brazilian Jiu Jitsu, Combat Jiu Jitsu, Ninjutsu


* Krav Maga: Μόνο αν υπάρχει διαθεσιμότητα, καθώς ισχύει για περιορισμένο αριθμό ατόμων.

Kick Boxing
Mαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Έλκει την καταγωγή του από την ταιλανδέζικη πυγμαχία, ενώ έχει επηρεαστεί από την Ιαπωνία και τη Βόρεια Αμερική. Περιλαμβάνει τις τεχνικές της πυγμαχίας και λακτίσματα απ' το καράτε ντο και το ταεκβοντό.

Πυγμαχία
Η πυγμαχία (κοινώς μποξ) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αγωνίσματα και μαχητικές πολεμικές τέχνες, που στηρίζεται στην ικανότητα των αντιπάλων να αντικρούσουν μόνο με τις γροθιές τους ο ένας τον άλλο και να καταφέρουν, με εύστοχα και γερά κτυπήματα, να βγάλουν εκτός μάχης ο καθένας τον αντίπαλό του. 

ΜΜΑ 
Οι μεικτές πολεμικές τέχνες (Αγγλικά: mixed martial arts, συντομογραφία: M.M.A.) είναι ένα μαχητικό άθλημα πλήρους επαφής (full contact) που επιτρέπει τη χρήση τόσο των χτυπημάτων όσο και των λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος. Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την πυγμαχία, την πάλη, το μάι τάι, βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου, το kick boxing, το ταεκβοντό, το καράτε, το τζούντο και άλλα.

Muay Thai
Το Muay (Thai) (Μουάι Τάι) ή στην ελληνική ορολογία, Ταϊλανδέζικη πυγμαχία (Thai Boxing) είναι μαχητική πολεμική τέχνη με καταγωγή από την Ταϊλάνδη. Είναι το εθνικό άθλημα στην Ταϊλάνδη και η εγγενής πολεμική τέχνη. Ονομάζεται και τέχνη των 8 άκρων (χέρια, αγκώνες, γόνατα, πόδια).

Krav Maga
Το Κραβ Μαγκά είναι η νεότερη πολεμική τέχνη που δημιουργήθηκε πριν από σαράντα περίπου χρόνια. Σαν σύστημα έχει δανειστεί από όλες τις γνωστές παραδοσιακές πολεμικές τέχνες χτυπήματα και τεχνικές, έχοντας δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη άοπλη και ένοπλη ύλη. Περιλαμβάνει ό,τι χτύπημα γίνεται με τα χέρια και με τα πόδια, τις πιο αποτελεσματικές λαβές πάλης - jiu jitsu - judo, και επιλεγμένες λαβές από το aikido το ninjutsu και άλλα. Περιλαμβάνει επίσης στην ύλη του ότι αφορά στην άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη χρήση όπλων (χρήση γκλοπ, χρήση μαχαιριού και χρήση πυροβόλων όπλων).

Cross Fit
To Crossfit είναι μια μέθοδος προπόνησης με απαιτητικές πολυαρθρικές κινήσεις εκτελεσμένες σε υψηλή ένταση. Οι ασκήσεις μιμούνται καθημερινές, λειτουργικές κινήσεις, καθώς και ασκήσεις που χρησιμοποιούνται σε αθλήματα όπως η ενόργανη, η άρση βαρών, ο στίβος. Απλές ασκήσεις με το βάρος του σώματος (κάμψεις, κοιλιακοί, ραχιαίοι, έλξεις) και ασκήσεις όπως τα ημικαθίσματα, οι πιέσεις πάγκου, οι άρσεις θανάτου, συνδυάζονται κατάλληλα με ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής. Χρησιμοποιούνται επίσης, μέθοδοι αερόβιας (περπάτημα, τρέξιμο, ποδήλατο, ελλειπτικό, κωπηλασία, εσκαλιέρα) και αναερόβιας μορφής, (άλματα πάνω από εμπόδια, άλματα βάθους, σχοινάκι, ενδυνάμωσης).

Wing Chun
Το Γουίν-τσουν (επίσης Γουίν-τσουν Τσουάν ή Γουίν-τσουν Κουνγκ Φου) είναι μία κινέζικη πολεμική τέχνη η οποία έχει τις ρίζες της στη Νότια Κίνα.Είναι το στιλ που διδάχτηκε ο διάσημος Μπρους Λι. Το σύστημα Γουίν Τσουν Κουνγκ Φου δίνει έμφαση στην ταυτόχρονη άμυνα και επίθεση. Αποτελείται από απλές, σύντομες, άμεσες κινήσεις (ευθείες γροθιές και χαμηλά λακτίσματα), οι οποίες αποσκοπούν στην εξάλειψη της σπατάλης ενέργειας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνονται γρηγορότερα οι αντεπιθέσεις.

Brazilian Jiu Jitsu
To βραζιλιάνικο Ζίου Ζίτσου (Brazilian Jiu-Jitsu) είναι μια πολεμική τέχνη που έλκει την καταγωγή της από την Ιαπωνία. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι οι εξαιρετικά επιτηδευμένες τεχνικές εδάφους (κλειδώματα, ακινητοποιήσεις, εξαρθρώσεις, πνιγμοί κ.λπ.).

Combat Jiu Jitsu
Το Combat Ju-Jitsu (CJJ) είναι ένα πλήρες σύστημα Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Mixed Martial Arts, ΜΜΑ). Καλύπτει τον αθλούμενο σε όλες τις ζώνες (αποστάσεις) μάχης που μπορεί να ευρεθεί κάποιος και είναι ένα ολοκληρωμένο μαχητικό άθλημα.

Ninjutsu
Το Νινζούτσου (ή και νιντζίτσου) ή Νινπό αναφέρεται ως πολεμική τέχνη. Σε αυτήν την μορφή ιαπωνικής πολεμικής τέχνης το μυστικό είναι η στρατηγική, οι τακτικές που πρέπει να μάθει ασκούμενος και η ασυμβίβαστη μέθοδος στην οποία εξασκούνταν οι shinobi , γνωστοί και ως ninja. Αρχικά μάλιστα εξασκούνταν κρυφά αφού κανείς, εκτός απ’ τους νίντζα, δεν γνώριζε για την ανάπτυξη αυτής της τέχνης.

 • Ισχύει για έναρξη της συνδρομής έως 30/10/2020. 
 • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-22:00 | Σάββατο 11:00-20:00 
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία πριν την πρώτη σας επίσκεψη για δωρεάν εγγραφή, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας, στο 6930897181.
 • Δυνατότητα αγοράς μόνο 1 κουπονιού για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας.
 • Η προσφορά δεν ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη ή για παλαιά μέλη του γυμναστηρίου.

To γυμναστήριο Ultra Fighters Gym αποτελεί τον πληρέστερο και πιο εντυπωσιακό χώρο Fighting στη Βόρειο Ελλάδα!

Σε 1000 τ.μ., συνδυάζει τα πιο δημοφιλή δυναμικά αθλήματα, όπως Kick Boxing, Πυγμαχία, ΜΜΑ και Krav Maga, αλλά και τεράστιους υπερπλήρεις χώρους με μηχανήματα ενδυνάμωσης Panatta και Nautilus.

Προπονητής στα μαχητικά αθλήματα είναι ο κ. Δημήτρης Παπαδόπουλος (BA, MSc, Kick Boxing European Champion 2010, τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ), αλλά και ο Κώστας Παπαδόπουλος, γνωστός επαγγελματίας αθλητής και από τους καλύτερους στον κόσμο στην κατηγορία των 65kg.

Eπίσης, το Ultra Fighters Gym διαθέτει ειδικό χώρο για power lifting, crossfit, functional training, free WODS.

Τέλος, στον χώρο λειτουργεί αίθουσα massage (κατόπιν ραντεβού), συμβουλευτική διατροφή και λιπομέτρηση.

Εμμανουήλ Παππά 7 και Ζιάκα 3, Κηφισιά (Καλαμαριά)
6930897181 & 2311269432

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!