29€ από 200€ για Πρόγραμμα Φροντίδας Εφηβικού Ακνεϊκού Δέρματος, με 4 Συνεδρίες Θεραπείας για άμεση Αντιμετώπιση της Ακμής, με Καθαρισμό με το Μηχάνημα του Υπερήχου και ρυθμιστικά προϊόντα, αλλά και το πρωτοποριακό μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός Energist VPL που καταστρέφει το προπιονικό βακτήριο της Ακμής, στο εργαστήρι Αισθητικής «Femme Fatale», στο Κέντρο!

200,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-86%
Κερδίζεις
171,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
25

29€ από 200€ για Πρόγραμμα Φροντίδας Εφηβικού Ακνεϊκού Δέρματος, με 4 Συνεδρίες Θεραπείας για άμεση Αντιμετώπιση της Ακμής, με Καθαρισμό με το Μηχάνημα του Υπερήχου και ρυθμιστικά προϊόντα, αλλά και το πρωτοποριακό μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός Energist VPL που καταστρέφει το προπιονικό βακτήριο της Ακμής, στο εργαστήρι Αισθητικής «Femme Fatale», στο Κέντρο!

200,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
25 Αγορές
-86% Έκπτωση
Κερδίζεις 171,00€
 • 29€ από 200€ για Πρόγραμμα Φροντίδας Εφηβικού Ακνεϊκού Δέρματος, με 4 Συνεδρίες Θεραπείας για άμεση Αντιμετώπιση της Ακμής, με Καθαρισμό με το Μηχάνημα του Υπερήχου και ρυθμιστικά προϊόντα, αλλά και το πρωτοποριακό μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός Energist VPL που καταστρέφει το προπιονικό βακτήριο της Ακμής, στο εργαστήρι Αισθητικής «Femme Fatale», στο Κέντρο!

- Η προσφορά απευθύνεται σε προεφήβους και εφήβους (κορίτσια και αγόρια) από 9 έως 19 χρονών.

- Οι 4 συνεδρίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα σε διάστημα 2 μηνών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει: 

 • 1 Συμβουλευτική - Ενημερωτική Συνάντηση: Σκοπός της συνάντησης είναι να μάθει ο έφηβος πώς θα πρέπει να περιποιηθεί με υγιεινό τρόπο την επιδερμίδα του και να βάλει νέες βάσεις στη χρήση των ρυθμιστικών προϊόντων που πιθανόν να τα έχει αλλά να μην τα χρησιμοποιεί όπως θα έπρεπε.
 • 2 Συνεδρίες Καθαρισμού με Υπέρηχο:
  - Ντεμακιγιάζ με σμιγματορυθμιστικό προϊόν
  - Απολέπιση με τον υπέρηχο. Ρευστοποιεί το σμήγμα και καθαρίζει με ήπιο τρόπο.
  - Υψίσυχνα για αντισηψία
  - Μάσκα καλμαντική σμηγματορυθμιστική του Dr. Murad
  - Προϊόντα φροντίδας
  [Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 40'-60']
 • 1 Συνεδρία με το μηχάνημα πολλαπλού παλμικού φωτός Energist VPL που καταστρέφει το βακτηρίδιο της ακμής:
  - Ντεμακιγιάζ με σμηγματορυθμιστικό προϊόν
  - Απολέπιση με το AHA/BHA exfoliating του Dr. Murad
  - Εφαρμογή του μηχανήματος
  - Εφαρμογή προϊόντων φροντίδας
  [Διάρκεια εφαρμογής: 30'-40']

Ακνεϊκό Δέρμα

Το ακνεϊκό δέρμα αποτελεί μία ξεχωριστή κατηγορία δέρματος γιατί εμφανίζεται κυρίως σε νεαρά άτομα και χαρακτηρίζεται από συγκεκριμένες βλάβες του δέρματος. Οι βλάβες αυτές μπορεί να είναι φλεγμονώδεις ή μη και είναι φλύκταινες, βλατίδες, απλοί φαγέσωρες, ακόμη και κύστες. Ανάλογα με την ποσότητα και το είδος των βλαβών η ακμή χωρίζεται σε διάφορα είδη. Συνήθως τα αγόρια παρουσιάζουν μεγαλύτερη έξαρση στην ακμή. Τα κυριότερα αίτια της ακμής είναι οι ορμονικές διαταραχές κατά την ήβη, το προπιονοβακτηρίδιο της ακμής, διάφορα σύνδρομα, η υπερβολική έκκριση σμήγματος (υπερβολικά λιπαρό δέρμα), η διατροφή και άλλα. 

Καθαρισμός με Υπέρηχο

Είναι μια φυσική μέθοδος που χρησιμοποιείται για την διείσδυση ενεργών συστατικών αλλά και για την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος και της ροής της λέμφου. Αυτό γίνεται λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας που προκαλείται στο δέρμα και κατά συνέπεια γίνεται αγγειοδιαστολή και υπεραιμία με ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα!

Εnergist VPL

H πιο προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία στο Πολλαπλό Παλμικό Φως.

Οι σύντομες, ασφαλείς και αποτελεσματικές θεραπείες του, εξαλείφουν τις δερματικές ατέλειες προκαλώντας την διαδικασία ανάπλασης. 

Στις θεραπείες με το Energist VPL χρησιμοποιούνται σύντομοι, ασφαλείς και ελεγχόμενοι παλμοί φιλτραρισμένου φωτός με στόχο την ανάπλαση του δέρματος.

Η συνεδρία με το ΕNERGIST VPL προσφέρει μία ασφαλή, μη-επεμβατική θεραπεία, σε προβλήματα που ανακύπτουν από την Γενετική γήρανση, Περιβαλλοντική Γήρανση και την Ακμή.

Γεροντικές κηλίδες, πανάδες από υπερβολική έκθεση στον ήλιο και ακνεϊκές ουλές είναι πλέον αντιμετωπίσιμες.

Το Εnergist VPL δρα τόσο στη ενεργή ακμή όσο και στις ουλές που προκαλεί, καταστρέφοντας τα βακτήρια που προκαλούν τη φλεγμονή. Η ακμή θεραπεύεται αποτελεσματικά εντός μερικών συνεδριών και η υφή και ο τόνος του δέρματος βελτιώνονται, καθώς διεγείρει ταυτόχρονα και τη διαδικασία παραγωγής νέου κολλαγόνου.   

 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 30/10/2020. 
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 11:00 έως 16:00.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
 • Δυνατότητα αγοράς 1 κουπονιού για προσωπική χρήση και απεριόριστων για άτομα της επιλογής σας.
 • Οι 4 συνεδρίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν εντός 2 μηνών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 240610.
 • Ακύρωση ή αλλαγή ραντεβού έως και 1 ημέρα νωρίτερα.

Ένας χώρος όπου μια απλή περιποίηση γίνεται πραγματική απόλαυση! Λειτουργεί στο κέντρο της πόλης μας από το 1992.

Σε αυτόν τον αναβαθμισμένο χώρο που συνδυάζει την υψηλή ποιότητα, το οικείο και ευχάριστο περιβάλλον, θα ανακαλύψετε ότι ζητάτε στην παροχή υπηρεσιών. Είναι σίγουρο πως στο «Femme Fatale» θα καλύψετε όποια ανάγκη έχετε σχετικά με την περιποίηση σας μέσα από την μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που διαθέτει για το πρόσωπο, το σώμα και τα άκρα.

Στο «Femme Fatale» θα βρείτε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως μικροδερμοαποόξεση με κρυστάλλους, βαθύ φυτικό πίλινγκ για ανανέωση του δέρματος, ημιμόνιμο μακιγιάζ προσώπου (tattoo), ενδοδερμικό μασάζ για πρόσωπο και σώμα, υπέρηχο προσώπου και σώματος, ραδιοσυχνότητες, solarium και πολλές άλλες!

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και χρησιμοποιώντας προϊόντα που περιέχουν άριστα επιλεγμένα συστατικά με το πιο εξειδικευμένο προσωπικό, μπορείτε να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στην απόλαυση μιας εξατομικευμένης περιποίησης.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να κλείσετε τον prive χώρο και να απολαύσετε όποιες υπηρεσίες επιθυμείτε ταυτόχρονα με την extra πολυτέλεια της ιδιωτικότητας.
Με την καινοτομία που διακρίνει το Femme Fatale σας προσκαλεί να διοργανώσετε εκεί εκδηλώσεις ομορφιάς ακόμα και παιδικά πάρτι με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στην νεανική ηλικία! 

Γ. Θεοτοκά 3, Θεσσαλονίκη, (Απέναντι από τη ΧΑΝΘ – Νότια είσοδος ΔΕΘ)
http://femmefatale.gr/
2310 240610

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!