Από 49,90€ για Ολοκληρωμένο Στεγνό Βιοκαθαρισμό και Απολύμανση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), με σύγχρονο, ασφαλή και πιστοποιημένο τρόπο, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της CleanMe!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών, όλων των Στρωμάτων και όλων των Κουρτινών εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
25


Από 49,90€ για Ολοκληρωμένο Στεγνό Βιοκαθαρισμό και Απολύμανση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), με σύγχρονο, ασφαλή και πιστοποιημένο τρόπο, με τον επαγγελματισμό και την ποιότητα της CleanMe!

Περιλαμβάνει Καθαρισμό: Σαλονιών, όλων των Χαλιών, όλων των Στρωμάτων και όλων των Κουρτινών εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

25 Αγορές

Ολοκληρωμένος Στεγνός Βιοκαθαρισμός και Απολύμανση Σπιτιού

 • 49,90€ για 1 Σπίτι έως 60 τ.μ.
 • 79,90€ για 1 Σπίτι έως 100 τ.μ.
 • 99,90€ για 1 Σπίτι έως 200 τ.μ.
 • 149€ για 1 Σπίτι έως 400 τ.μ.

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν όλους τους καναπέδες & πολυθρόνες, όλα τα χαλιά, όλα τα στρώματα και όλες τις κουρτίνες εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

- Ο Στεγνός Βιοκαθαρισμός απομακρύνει: ακάρεα και τα αυγά τους, νύμφες και τα περιττώματά τους, βακτήρια, άλλους μικροοργανισμούς και αλλεργιογόνες ουσίες.

Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη
* Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
* Για την αφαίρεση λεκέδων από τα στρώματα ή τους καναπέδες υπάρχει επιπλέον χρέωση, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

- Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται διαθέτουν σύστημα διαχείρισης και διασφάλισης ποιότητας "ISO 9001 : 2015 & ISO 14001 : 2015" που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

- Για την αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

cleanme-8.jpg

Αναλυτική διαδικασία 4 σταδίων βιοκαθαρισμού στρωμάτων, καναπέδων, χαλιών και κουρτινών:

1. Αρχικά πραγματοποιείται ειδικό test ακάρεων για να διαπιστώσουμε σε τι μικροβιακό επίπεδο βρίσκεται η επιφάνεια.

2. Αποφορτίζουμε πλήρως και εξάγουμε όλο το μικροβιακό φορτίο καθαρίζοντας σε βάθος με την μέθοδο της απορρύπανσης και τόλων των πλευρών με σύγχρονη μηχανή μεγάλης ισχύος τελευταίας γενιάς.

Αθόρυβη σκούπα αναρρόφησης σκόνης ενεργειακής κλάσης Α, με φίλτρο αντιμικροβιακό και έξτρα σακούλα κατακράτησης σκόνης 99.99%.

3. Ηλεκτροκίνητο πέλμα με βούρτσα, καθαρά επαγγελματικό για βέλτιστο σκούπισμα και τίναγμα των υφασμάτινων και ινωδών επιφανειών όπου απορροφά τα ακάρεα, τα αυγά τους, τις νύμφες τους, τα περιττώματά τους, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς, τη σκόνη καθώς και ότι άλλο που δεν είναι ορατό με γυμνό μάτι.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνουμε τον πλήρη και βαθύ καθαρισμό της επιφάνειας.

4. Στο τέλος της πραγματοποιείται απολύμανση με πιστοποιημένο απο τον ΕΟΦ προϊόν για COVID-19 (αλλά και στρεπτόκκοκο,σταφυλόκκοκο,σαλμονέλα, E.Coli) το οποίο και σταματά τη διασπορά των ιών σε όλων των ειδών τις επιφάνειες και τον αέρα κλειστού χώρου με αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντι'ι'κή δράση στην μείωση του μικροβιακού φορτίου.

 • Ισχύει έως 26/09/2021.
 • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα έως Κυριακή 08:30 έως 22:00.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση) ή με email στο cleanme.skg@gmail.com (πριν την παράδοση).
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 916222, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall.
 • Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη. Για περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης αλλά εντός του Νομού της Θεσσαλονίκης υπάρχει επιπλέον χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
 • Για την αφαίρεση λεκέδων από από τα στρώματα ή τους καναπέδες υπάρχει επιπλέον χρέωση, για την οποία ενημερώνεστε κατά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
 • Για αλλαγή ραντεβού ή ακύρωση, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Η CleanMe, στηρίζοντας την αέναη ανάγκη του ανθρώπου για καθαριότητα και υγιεινή, τώρα παρά ποτέ, λόγω της πανδημίας από τον ιό Covid-19, αλλά και συνεπής στη διαρκή προσπάθεια για καθαρότερο περιβάλλον, σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βίο-καθαρισμού και οικολογικού καθαρισμού!

Η εταιρεία CleanMe διαθέτει το πλέον εξειδικευμένο και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό. Χρησιμοποιεί πιστοποιημένα (ISO 9001:2015 & ISO 14001:2015) βιολογικά και οικολογικά προϊόντα μικρό-διάσπασης (micro-splitting) που τηρούν τις αυστηρές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. και είναι ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

Με την ενσυναίσθηση της δύσκολης αυτής περιόδου αλλά και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η CleanMe συμβάλλει στην υγιεινή και τη καθαριότητα για τη προάσπιση της υγείας όλων μας και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Επαγγελματισμός, συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν το παζλ της εταιρίας με το βέλτιστο αποτέλεσμα για την μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι προσφερόμενες λύσεις της CleanMe, εκτείνονται σε εξειδικευμένες υπηρεσίες καθαρισμών:

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση στρωμάτων – σαλονιών – χαλιών

Οικολογικός & Βίο-καθαρισμός / απολύμανση αυτοκινήτων κατ’οίκον

Οικολογική αποστείρωση ΧΩΡΙΣ χημικά

Απολύμανση επιφανειών

Υπηρεσίες καθαρισμού σκαφών

Καθαρισμός νεόδμητων οικιών

Καθαρισμός οικιών μετά από ανακαίνιση

Καθαρισμός κτιρίων

Καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Καθαρισμός γραφείων

Καθαρισμός καταστημάτων

Καθαρισμός εταιρειών

Υπηρεσίες νανοτεχνολογίας

Ειδικοί καθαρισμοί κατόπιν συνεννόησης

Πώληση προϊόντων καθαρισμού

Επιδαύρου 116, Πυλαία
https://cleanme.gr/
2310 916222

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!