Από 89€ για 5 Συνεδρίες Carboxy Therapy ή 8 Συνεδρίες Carboxy Therapy & 4 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF, για καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

150,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-41%
Κερδίζεις
61,00€
Αγορές
12


Από 89€ για 5 Συνεδρίες Carboxy Therapy ή 8 Συνεδρίες Carboxy Therapy & 4 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF, για καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

150,00€
89,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
12 Αγορές
-41% Έκπτωση
Κερδίζεις 61,00€
 • 89€ από 150€ για 5 Συνεδρίες Carboxy Therapy για καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!
 • 199€ από 250€ για 8 Συνεδρίες Carboxy Therapy & 4 Συνεδρίες με Ραδιοσυχνότητες RF, για καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας, στην Πρότυπη Κλινική Κοσμητικής Ιατρικής «Novamed», στο Εμπορικό Κέντρο «Πλατεία», στην Τσιμισκή!

Carboxy Therapy

Μια επαναστατική θεραπεία. Η Carboxy Therapy είναι πρωτοποριακή θεραπεία, ασφαλής και κλινικά αποδεδειγμένη, με κύριες ενδείξεις την ανανέωση του δέρματος, την λιπόλυση και την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Πρωτοεμφανίστηκε στα ινστιτούτα υγείας και αισθητικής στη Γαλλία. Συνίσταται στην υποδόρια χορήγηση CO2.
Πρόκειται για ένα αέριο που στον οργανισμό μας παράγεται μαζικά κατά την κυτταρική λειτουργία και αποβάλλεται με την εκπνοή. 
Μελέτες έχουν δείξει ότι η carboxytherapy βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, βελτιώνει την κυκλοφορία και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενεργοποιεί το κολλαγόνο για επούλωση, καθώς και καταστρέφει το συσσωρευμένο τοπικό λίπος.
Η παρουσία του στον υποδόριο χώρο αναγκάζει τον οργανισμό να αυξήσει την αιμάτωση, να δημιουργήσει καινούργια αγγεία, με αποτέλεσμα τελικά να αυξήσει την οξυγόνωση των ιστών. Θα πρέπει να αποφεύγεται σε ασθενείς με νεφρική ανεπάρκεια, θρομβοφλεβίτιδα, στηθάγχη, μυοκαρδίτιδα, άπνοιες, αλλά και κατά την εγκυμοσύνη.

Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά, μπορεί να γίνει 1-2 φορές την εβδομάδα, ενώ ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από το μέγεθος και το είδος του προβλήματος. Ο ασθενής, κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, μπορεί να αισθανθεί κάποια ενόχληση, λόγω διάτασης των ιστών, η οποία όμως υποχωρεί μέσα σε λίγα λεπτά.

Ραδιοσυχνότητες – RF

Θερμική Ανάπλαση Επιδερμίδας Venus Freeze.Την τελευταία πενταετία η τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων έχει κατακτήσει μια σημαντική θέση στην αισθητική δερματολογία. Το Venus Freeze διαθέτει ένα συνδυασμό ραδιοσυχνοτήτων και παλμικού μαγνητικού πεδίου. Οι δυο αυτές πηγές ενέργειας αλληλοσυμπληρώνονται για να παρέχουν βέλτιστη θεραπεία χωρίς κίνδυνο. Xρησιμοποιούνται 4 διαφορετικά προγράμματα ανάλογα με τις ειδικές ανάγκες του πελάτη.
Χωρίς επεμβατική διαδικασία το Venus Freeze αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό όπλο για τη σύσφιξη του δέρματος, την μείωση της κυτταρίτιδας, την αντι-γήρανση και την περιμετρική μείωση (λιπόλυση).
Η αποτελεσματικότητα οφείλεται στην μεταφορά θερμικής ενέργειας κάτω από το δέρμα. Η αύξηση της θερμοκρασίας ανώδυνα προκαλεί τις αναπλαστικές λειτουργίες των κυττάρων αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη συνεδρία. Μπορούμε να μετρήσουμε από την πρώτη φορά μείωση του περιγράμματος 2 – 3 εκ.

 • Ισχύει έως 29/02/2020.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 20:30.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού τουλάχιστον 2 μέρες πριν.
 • Ακύρωση ραντεβού το αργότερο 1 ημέρα πριν. 

Η NovaMed είναι μία πρότυπη μονάδα κλινικών κοσμητικής ιατρικής. Δημιουργήθηκε στην Καβάλα, από τον δερματολόγο Σπύρο Σουλτάνο το 1998. Συνδυάζοντας την ιατρική γνώση με τεχνολογία αιχμής, η NovaMed στοχεύει στην επίτευξη των πιο εντυπωσιακών αισθητικών αποτελεσμάτων. Οι υπηρεσίες της NovaMed προσφέρονται στη Βόρεια Ελλάδα, στην αγορά της Καβάλας και της Ξάνθης, σε συνεργασία με ειδικούς δερματολόγους και εξειδικευμένο προσωπικό.

Η Novamed είναι πρωτοπόρος στη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας (Laser, ραδιοσυχνότητες, υπέρηχοι) στον χώρο της αισθητικής δερματολογίας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Υπήρξε μία από τις πρώτες κλινικές που παρείχε ιατρική LASER αποτρίχωση (LASER Alexandrite 755nm) το 1998, τη χρονιά που η τεχνολογία εγκρίθηκε από τον FDA Αμερικής, ενώ είχε εμπειρία στη χρήση άλλων τεχνολογιών LASER (τραυματικό CO2, Iridex κτλ) από πολύ παλιότερα.

Η επιστημονική ομάδα της Novamed ασχολείται ιδιαίτερα με την αισθητική δερματολογία και την Δερματοχειρουργική εκτελώντας μια μεγάλη γκάμα δερματοαισθητικών επεμβάσεων. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη χρήση των ιατρικών Laser και έχει στο ενεργητικό της ένα μεγάλο αριθμό επεμβάσεων τα τελευταία 20 χρόνια.

Τσιμισκή 43, Eμπορικό Κέντρο «Πλατεία», 3ος όροφος
https://www.novamed.gr/
2310 237300

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!