26,90€ από 60€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει Test PAP, Ενδοκολπικό ΥπέρηχοΚλινική Εξέταση και Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

60,00€
26,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-55%
Κερδίζεις
33,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
169


26,90€ από 60€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει Test PAP, Ενδοκολπικό ΥπέρηχοΚλινική Εξέταση και Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

60,00€
26,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
169 Αγορές
-55% Έκπτωση
Κερδίζεις 33,10€
 • 26,90€ από 60€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει:

- Ενδοκολπικό Υπέρηχο έσω γεννητικών οργάνων
- Λήψη Δείγματος για Test Pap
- Αποτέλεσμα Δείγματος για Test Pap
- Κλινική Εξέταση από Γυναικολόγο
- Εκτίμηση Aποτελεσμάτων από Γυναικολόγο
με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

Περιοχές Ιατρικών Κέντρων για την υλοποίηση της Προσφοράς:

Aνατολική Θεσσαλονίκη

- Τρόπος Υλοποίησης Ιατρικής Εξέτασης:

Έπειτα από την αγορά του κουπονιού σας από το Goldmall.gr,
επικοινωνείτε στο 2310 230060 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00)
για να ενημερωθείτε από τo αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, για το Ιατρικό Κέντρο
στο οποίο θα πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο
θα κλείσετε το Ραντεβού σας για την υλοποίηση της εξέτασης που επιλέξατε.


Το εν λόγω πακέτο γυναικολογικών εξετάσεων απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας που έχουν ξεκινήσει την σεξουαλική τους δραστηριότητα, για προληπτικούς λόγους. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου ο Γυναικολόγος να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των γεννητικών οργάνων της εξεταζόμενης.

TEST PAP

Το τεστ Παπανικολάου είναι από τις πιο σημαντικές εξετάσεις για τη γυναίκα και μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή της, γι' αυτό και είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο.

Το τεστ Παπανικολάου (ή τεστ Παπ) είναι μια ιατρική εξέταση κατά την οποία λαμβάνεται δείγμα κυττάρων από τον τράχηλο της μήτρας – το τμήμα της που εκτείνεται από το άκρο της μήτρας έως τον κόλπο. 

Το τεστ Παπ γίνεται με λήψη επιχρίσματος από τον τράχηλο της μήτρας. Τα κύτταρα του επιχρίσματος ελέγχονται στο μικροσκόπιο, για να εντοπιστούν τυχόν ύποπτες αλλοιώσεις.

Το τεστ Παπ είναι μια πολύ σημαντική εξέταση η οποία στην ουσία θεωρείται προληπτική για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Και αυτό, διότι μπορεί να διαγνώσει εγκαίρως προκαρκινικές καταστάσεις – με άλλα λόγια, αλλοιώσεις στα κύτταρα οι οποίες ναι μεν δεν έχουν γίνει ακόμα καρκίνος, αλλά μπορεί να μεταπέσουν σε καρκίνο εάν δεν αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Το τεστ Παπ πρέπει να γίνεται απ’ όλες τις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, από την έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας και μετά, διότι ο καρκίνος του τραχήλου οφείλεται στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος μεταδίδεται σεξουαλικώς.

Το τεστ συνιστάται να γίνεται μία φορά τον χρόνο έως την ηλικία των 65 ετών, ενώ μετά τα 65 πρέπει να γίνεται ανά 2 έως 3 έτη.

Το τεστ Παπ πρέπει να γίνεται όταν η γυναίκα δεν έχει έμμηνο ρύση. Η καλύτερη χρονική περίοδος για την εφαρμογή του είναι 10 έως 20 ημέρες έπειτα από την πρώτη μέρα της εμμήνου ρύσεως. Τις δύο ημέρες πριν από το τεστ, η γυναίκα πρέπει να αποφύγει τις κολπικές πλύσεις και την χρήση αφρού, κρέμας ή ζελ με σπερματοκτόνο, διότι υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί αντένδειξη για το τεστ Παπ. Η εξέταση δεν έχει καμία γνωστή ιατρική συνέπεια και συνεπώς μπορεί με ασφάλεια να γίνει ακόμα και σε μία έγκυο. 

Συνοπτικά το τεστ Παπανικολάου αποτελεί παγκοσμίως την απλούστερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη μέθοδο πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, η οποία στα χέρια έμπειρου και εξειδικευμένου στον τομέα αυτόν κυτταρολόγου εμφανίζει μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια.  

ENΔΟΚΟΛΠΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΟΣ 

Ο υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων εκτελείται μέσω ειδικής, λεπτής κεφαλής υπέρηχων που τοποθετείται στον κόλπο και εισέρχεται στις κοιλότητες του. Η ευκρίνεια απεικόνισης είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το κοιλιακό υπερηχογράφημα ενώ δεν περιλαμβάνει τη χρήση κανενός είδους ακτινοβολίας. Η εξέταση πρέπει να γίνεται με την ουροδόχο κύστη άδεια ώστε να είναι πιο άνετη για την εξεταζόμενη και να μην μεταβάλλεται η ανατομία της περιοχής.

Ο ιατρός μπορεί να ελέγξει την κατάσταση τη δομή και τη μορφολογία που εμφανίζουν εσωτερικά τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα (μήτρα, ενδομήτριο, ωοθήκες, σάλπιγγες, τράχηλος) καθώς και να προσδιορίσει τα αίτια ορισμένων τύπων υπογονιμότητας, πυελικού πόνου ή φλεγμονών, μη φυσιολογικής αιμορραγίας, προβλημάτων εμμήνου ρύσεως, κύστεων ή όγκων στις ωοθήκες, ινομυώματων και πολύποδων της μήτρας κλπ.

Το κολπικό υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια της αρχόμενης εγκυμοσύνης για τη παρακολούθηση της ανάπτυξης του εμβρύου και εντοπισμό ορισμένων προβλημάτων όπως η εξωμήτριος κύηση, η αποκόλληση του πλακούντα, οι ανωμαλίες του ωχρού σωματίου της εγκυμοσύνης κλπ.

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ

Ο ενδοκολπικός υπέρηχος και το Test Pap σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση και εκτίμηση των αποτελεσμάτων από γυναικολόγο παρέχουν μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη άποψη για την κατάσταση των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Σκοπός της κλινικής εξέτασης από τον γυναικολόγο είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε γυναικολογικού προβλήματος, καθώς και η πλήρης ενημέρωση της γυναίκας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και θεραπείας του.

 • Ισχύει έως τις 29/02/2020.
 • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Για την υλοποίηση της αγοράς, είναι απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στην υποδοχή του Ιατρικού Κέντρου.

To Goldmall.gr είναι μέλος του Ομίλου Metromedia A.E. (Metrosport, Metropolis 95.5, Zoo 90.8, Republic 100.3, Velvet 96.8, metrosport.gr, Identity Thessaloniki) και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη (Κ. Παλαμά 6, Πυλαία). 

Eίναι το 1ο digital mall στην Ελλάδα με το μοναδικό συνδυασμό ασυναγώνιστων Δωροεπιταγών & επιλεγμένων Εκπτωτικών Προσφορών (Deals) Υπηρεσιών & Προϊόντων.

Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε καθημερινά ασυναγώνιστες και υψηλού επιπέδου προσφορές σε υπηρεσίες και προϊόντα με εξαιρετικές εκπτώσεις, πάντοτε σε συνεργασία με τις πλέον αξιόλογες και αξιόπιστες επιχειρήσεις, βασιζόμενοι στην απόλυτη ικανοποίηση σας. 

Άλλωστε κεντρικό μας slogan και για τις Δωροεπιταγές και για τις Εκπτωτικές Προσφορές (Deals) είναι ότι «σας προσφέρουμε όλα όσα θα επιθυμούσαμε και εμείς να αποκτήσουμε»!

Στην Κατηγορία Υγεία και σε συνεργασία με κορυφαία Ιατρικά Κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα και έγκυρα την ιατρική εξέταση που επιθυμείτε, στη Χαμηλότερη Τιμή, με αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Ό,τι και αν επιθυμείτε το Goldmall.gr σας το προσφέρει απλά, γρήγορα και οικονομικά με  ένα κλικ!

Κ. Παλαμά 6Γ Πυλαία, Θεσσαλονίκη
2310 230060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της.

Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Mπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα, σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα)
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη
 • Πιστωτικό Υπόλοιπο (Wallet) (Δυνατότητα πίστωσης ποσού επιλογής σας στον λογαριασμό σας)

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!