39€ από 70€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει Test PAP, Ενδοκολπικό ΥπέρηχοΨηλάφηση ΜαστώνΚλινική Εξέταση και Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

70,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-44%
Κερδίζεις
31,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
38


39€ από 70€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει Test PAP, Ενδοκολπικό ΥπέρηχοΨηλάφηση ΜαστώνΚλινική Εξέταση και Εκτίμηση αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο, με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

70,00€
39,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
38 Αγορές
-44% Έκπτωση
Κερδίζεις 31,00€
  • 39€ από 70€ για Ολοκληρωμένο Πακέτο Γυναικολογικής Εξέτασης που περιλαμβάνει:

- Ενδοκολπικό Υπέρηχο έσω γεννητικών οργάνων
- Λήψη Δείγματος για Test Pap
- Αποτέλεσμα Δείγματος για Test Pap
Ψηλάφιση Μαστών από Γυναικολόγο
- Κλινική Εξέταση από Γυναικολόγο
- Εκτίμηση Aποτελεσμάτων από Γυναικολόγο
με την Εγγύηση Αξιοπιστίας Κορυφαίων Ιατρικών Κέντρων!

Περιοχές Ιατρικών Κέντρων για την υλοποίηση της Προσφοράς:

Aνατολική Θεσσαλονίκη

* Λόγω των υγειονομικών συνθηκών που προέκυψαν από τον Covid-19, υπάρχει απαραίτητος έλεγχος κατά την είσοδό σας στο Ιατρικό Κέντρο, με πιθανή καταβολή extra χρέωσης (διαβάστε τους Όρους Χρήσης του κουπονιού).

- Τρόπος Υλοποίησης Ιατρικής Εξέτασης:

Έπειτα από την αγορά του κουπονιού σας από το Goldmall.gr, επικοινωνείτε στο 2310 230060 (από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00) για να ενημερωθείτε από τo αρμόδιο τμήμα της εταιρείας μας, για το Ιατρικό Κέντρο στο οποίο θα πραγματοποιήσετε την εξέτασή σας καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα κλείσετε το ραντεβού σας για την υλοποίηση της εξέτασης που επιλέξατε.


Το εν λόγω πακέτο γυναικολογικών εξετάσεων απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας που έχουν ξεκινήσει τη σεξουαλική τους δραστηριότητα, για προληπτικούς λόγους. Περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες γυναικολογικές εξετάσεις προκειμένου ο Γυναικολόγος να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα για την κατάσταση των γεννητικών οργάνων της εξεταζόμενης.

Test PAP
Το τεστ Παπανικολάου είναι από τις πιο σημαντικές εξετάσεις για τη γυναίκα και μπορεί να αποβεί σωτήρια για τη ζωή της, γι' αυτό και είναι απαραίτητο να γίνεται κάθε χρόνο.

Το τεστ Παπανικολάου (ή τεστ Παπ) είναι μια ιατρική εξέταση κατά την οποία λαμβάνεται δείγμα κυττάρων από τον τράχηλο της μήτρας – το τμήμα της που εκτείνεται από το άκρο της μήτρας έως τον κόλπο. 

Το τεστ Παπ γίνεται με λήψη επιχρίσματος από τον τράχηλο της μήτρας. Τα κύτταρα του επιχρίσματος ελέγχονται στο μικροσκόπιο, για να εντοπιστούν τυχόν ύποπτες αλλοιώσεις.

Το τεστ Παπ είναι μια πολύ σημαντική εξέταση η οποία στην ουσία θεωρείται προληπτική για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Και αυτό, διότι μπορεί να διαγνώσει εγκαίρως προκαρκινικές καταστάσεις – με άλλα λόγια, αλλοιώσεις στα κύτταρα οι οποίες ναι μεν δεν έχουν γίνει ακόμα καρκίνος, αλλά μπορεί να μεταπέσουν σε καρκίνο εάν δεν αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή.

Το τεστ Παπ πρέπει να γίνεται απ’ όλες τις γυναίκες της αναπαραγωγικής ηλικίας, από την έναρξη της σεξουαλικής δραστηριότητας και μετά, διότι ο καρκίνος του τραχήλου οφείλεται στον ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV), ο οποίος μεταδίδεται σεξουαλικώς.

Το τεστ συνιστάται να γίνεται μία φορά τον χρόνο έως την ηλικία των 65 ετών, ενώ μετά τα 65 πρέπει να γίνεται ανά 2 έως 3 έτη.

Το τεστ Παπ πρέπει να γίνεται όταν η γυναίκα δεν έχει έμμηνο ρύση. Η καλύτερη χρονική περίοδος για την εφαρμογή του είναι 10 έως 20 ημέρες έπειτα από την πρώτη μέρα της εμμήνου ρύσεως. Τις δύο ημέρες πριν από το τεστ, η γυναίκα πρέπει να αποφύγει τις κολπικές πλύσεις και την χρήση αφρού, κρέμας ή ζελ με σπερματοκτόνο, διότι υπάρχει περίπτωση να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της εξέτασης.

Η εγκυμοσύνη δεν αποτελεί αντένδειξη για το τεστ Παπ. Η εξέταση δεν έχει καμία γνωστή ιατρική συνέπεια και συνεπώς μπορεί με ασφάλεια να γίνει ακόμα και σε μία έγκυο. 

Συνοπτικά το τεστ Παπανικολάου αποτελεί παγκοσμίως την απλούστερη, ταχύτερη και ασφαλέστερη μέθοδο πρόληψης του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, η οποία στα χέρια έμπειρου και εξειδικευμένου στον τομέα αυτόν κυτταρολόγου εμφανίζει μεγάλη διαγνωστική ακρίβεια.  

Eνδοκολπικός Υπέρηχος
Ο υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων εκτελείται μέσω ειδικής, λεπτής κεφαλής υπέρηχων που τοποθετείται στον κόλπο και εισέρχεται στις κοιλότητες του. Η ευκρίνεια απεικόνισης είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με το κοιλιακό υπερηχογράφημα ενώ δεν περιλαμβάνει τη χρήση κανενός είδους ακτινοβολίας. Η εξέταση πρέπει να γίνεται με την ουροδόχο κύστη άδεια ώστε να είναι πιο άνετη για την εξεταζόμενη και να μην μεταβάλλεται η ανατομία της περιοχής.

Ο ιατρός μπορεί να ελέγξει την κατάσταση τη δομή και τη μορφολογία που εμφανίζουν εσωτερικά τα γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα (μήτρα, ενδομήτριο, ωοθήκες, σάλπιγγες, τράχηλος) καθώς και να προσδιορίσει τα αίτια ορισμένων τύπων υπογονιμότητας, πυελικού πόνου ή φλεγμονών, μη φυσιολογικής αιμορραγίας, προβλημάτων εμμήνου ρύσεως, κύστεων ή όγκων στις ωοθήκες, ινομυώματων και πολύποδων της μήτρας κλπ.

Το κολπικό υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια της αρχόμενης εγκυμοσύνης για τη παρακολούθηση της ανάπτυξης του εμβρύου και εντοπισμό ορισμένων προβλημάτων όπως η εξωμήτριος κύηση, η αποκόλληση του πλακούντα, οι ανωμαλίες του ωχρού σωματίου της εγκυμοσύνης κλπ.

Ψηλάφηση Μαστών
Ο γιατρός σου θα ελέγξει τα στήθη σου και τους λεμφαδένες στη μασχάλη, καθώς και αν υπάρχουν θρόμβοι ή άλλες ανωμαλίες.

Κλινική Εξέταση και Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο
Ο ενδοκολπικός υπέρηχος και το Test Pap σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση και εκτίμηση των αποτελεσμάτων από γυναικολόγο παρέχουν μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη άποψη για την κατάσταση των γυναικείων γεννητικών οργάνων.

Σκοπός της κλινικής εξέτασης από τον γυναικολόγο είναι η άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε γυναικολογικού προβλήματος, καθώς και η πλήρης ενημέρωση της γυναίκας σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και θεραπείας του.

  • Ισχύει έως τις 31/01/2022.
  • Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Για την υλοποίηση της αγοράς, είναι απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στην υποδοχή του Ιατρικού Κέντρου.
  • Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το Ιατρικό Κέντρο έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ιατρικού Κέντρου και υπογραφή του συγκεκριμένου εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του Ιατρικού Κέντρου ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου (ατομική μάσκα, κλπ) και την extra χρέωση. Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, καθώς και τις συνθήκες υγιεινής.

Στην Κατηγορία Υγεία, σε συνεργασία με κορυφαία Ιατρικά Κέντρα του Νομού Θεσσαλονίκης, σας προσφέρεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε άμεσα και έγκυρα την ιατρική εξέταση που επιθυμείτε, στη χαμηλότερη τιμή, με αξιοπιστία και άριστη εξυπηρέτηση.

Ό,τι και αν επιθυμείτε το Goldmall.gr σας το προσφέρει απλά, γρήγορα και οικονομικά με ένα κλικ!

2310 230060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.
  • Αποστολή Κουπονιών με Αντικαταβολή με Courier (Παραγγελία Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν Αντικαταβολή για τις περισσότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!