Επαγγελματικός Οικολογικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, με την υπερσύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία Microsplitting, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Xpress Pro. Delivery by Eco Clean»!

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει Φύλαξη, καθώς τα χαλιά επιστρέφονται το αργότερο σε 30 εργάσιμες ημέρες από την παράδοσή τους

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
163

Επαγγελματικός Οικολογικός Βιολογικός Καθαρισμός Χαλιών με Δωρεάν Παραλαβή-Παράδοση για όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, με την υπερσύγχρονη και φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία Microsplitting, για άμεση, γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση, από την «Xpress Pro. Delivery by Eco Clean»!

Η προσφορά δεν περιλαμβάνει Φύλαξη, καθώς τα χαλιά επιστρέφονται το αργότερο σε 30 εργάσιμες ημέρες από την παράδοσή τους

163 Αγορές
 • 3€ για Παραλαβή, Βιολογικό Καθαρισμό, Παράδοση Χαλιού εμβαδού έως 1m²
 • 4,90€ για Παραλαβή, Βιολογικό Καθαρισμό, Φύλαξη, Παράδοση εμβαδού έως 2m²
 • 10,90€ για Παραλαβή, Βιολογικό Καθαρισμό, Φύλαξη, Παράδοση εμβαδού από 2,01m² έως 4m²
 • 15,90€ για Παραλαβή, Βιολογικό Καθαρισμό, Φύλαξη, Παράδοση εμβαδού από 4,01m² έως 6m²
 • 21,90€ για Παραλαβή, Βιολογικό Καθαρισμό, Φύλαξη, Παράδοση εμβαδού από 6,01m² έως 8m²

  * ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ----> Για Επιδιόρθωση Χαλιών Μηχανής, με Αφαίρεση και Αντικατάσταση με καινούργια Ρέλια ή Κρόσια κάνε κλικ ΕΔΩ

  * ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ της Eco Clean: Με την αγορά κουπονιού από 4,01m² και άνω, λαμβάνεις μέρος στον διαγωνισμό για 5 υπέροχα δώρα!
  (Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ ΕΔΩ)

  Ισχύει για Χαλιά:
  Μηχανής, όλα τα Χειροποίητα (Ziegler, Kαμπέ & Hund-tufted), Μοκέτες, Φλοκάτες & για όλο το νομό Θεσσαλονίκης

  * Η προσφορά δεν περιλαμβάνει Φύλαξη, καθώς τα χαλιά επιστρέφονται το αργότερο σε 30 εργάσιμες ημέρες από την παράδοσή τους στην Eco Clean. Μετά από το παραπάνω διάστημα υπάρχει extra χρέωση (κατόπιν συνεννόησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η ECO CLEAN ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 90% ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΣΠΑΤΑΛΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ!


Τα προϊόντα microsplitting, έχουν οικολογική τεχνολογία μοριακής μικροδιάσπασης που αποτελεί καινοτομία στην παγκόσμια βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το ίχνος του λεκέ έως και 5.000.000 φορές ,ενώ είναι φιλική προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά σαμπουάν, αφρούς, ένζυμα, διαλύτες, χλώρια ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες. Εξασφαλίζει τέλεια αποτελέσματα, εύκολα, γρήγορα, και με απόλυτη ασφάλεια. Η τεχνολογία microsplitting είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων. Οι φόρμουλες των προϊόντων microsplitting είναι κατατεθειμένες στο χημείο του κράτους, διαθέτουν πιστοποίηση οικολογικής διαχείρισης υδάτων και ECO για 100% βιοδιασπώμενο προϊόν.

Επίλεξε τα κουπόνια που ταιριάζουν στα χαλιά σου, στις χαμηλότερες τιμές! 
Στη συνέχεια η Eco Clean θα παραλάβει τα πολύτιμα χαλιά σου και θα τους φερθεί με σεβασμό, ώστε αυτά να σε συναντήσουν ξανά τις κρύες νύχτες του χειμώνα, γεμάτα φρεσκάδα και καθαριότητα!

->Τσέκαρε τους «όρους χρήσης προσφοράς» παρακάτω, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

- Τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων από το προσωπικό της Eco Clean (απολυμαντικά, μάσκες προστασίας αναπνοής, γάντια, στολή ειδικού τύπου ολόσωμη) για την ασφάλεια πελατών & εργαζόμενων. 

 • Ισχύει για παράδοση χαλιών μαζί με τα κουπόνια που αγοράσατε έως 31/08/2021.
 • Μετά την αγορά των κουπονιών σας, επικοινωνείτε για ραντεβού με την Eco Clean αναφέροντας τους κωδικούς των κουπονιών και τον αριθμό των χαλιών σας, στα τηλέφωνα 2310 853727 & 2310 688280.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο (κατά την παράδοση) η με email στο info@ecocleandelivery.com (πριν την παράδοση).
 • Ωράριο επικοινωνίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 08:00 έως 18:00 & Σάββατο: 09:00 έως 14:00.
 • Οι μετρήσεις των χαλιών πρέπει να είναι ακριβείς ώστε να ταιριάζουν στα επιλεγμένα κουπόνια. 
 • Η προσφορά δεν περιλαμβάνει Φύλαξη, καθώς τα χαλιά επιστρέφονται το αργότερο σε 30 εργάσιμες ημέρες από την παράδοσή τους στην Eco Clean. Μετά από το παραπάνω διάστημα υπάρχει extra χρέωση (κατόπιν συνεννόησης), η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα χαλί.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
 • Ελάχιστη παραγγελία 4m². 
 • Για χαλιά άνω των 8m² υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ ανά τ.μ., καταβλητέο στην Eco Clean.
 • Για να υπολογίσετε σωστά πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι το χαλί σας, μπορείτε να μετρήσετε το μήκος και το πλάτος ξεκινώντας από τα κρόσσια (αν έχει) και πολλαπλασιάστε τα. Δηλαδή: Μήκος Χαλιού x Πλάτος Χαλιού = Τετραγωνικά Μέτρα Χαλιού.
 • Σε περίπτωση που το χαλί το οποίο θα παραδώσετε δεν καλύπτεται από τα τ.μ του επιλεγμένου κουπονιού, επιβαρύνεστε επιπλέον χρέωση η οποία καταβάλλεται απευθείας στην Eco Clean. 
 • Στην προσφορά δεν περιλαμβάνονται κιλίμια και πολύ ιδιαίτερα χαλιά (π.χ. μεταξωτά, μαλλινομέταξα, μεταλλικά, δερμάτινα σχέδια κ.α.).
 • Τα χαλιά παραδίδονται προς την Eco Clean τυλιγμένα σε ρολά. Σε άλλη περίπτωση μπορούν να σας εξυπηρετήσουν με επιπλέον επιβάρυνση. Σε αυτή την περίπτωση, απαραίτητη η έγκυρη ενημέρωση κατά το κλείσιμο ραντεβού. 

Η Eco Clean εξελίσσεται συνεχώς και κάνει σημαία της την αγάπη για το περιβάλλον, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία microsplitting, η οποία είναι φιλική προς το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας έως και 90% μείωση στη σπατάλη νερού και ενέργειας ενώ συμβάλλει καθοριστικά στην ορθολογική διαχείριση των αποβλήτων.

Παράλληλα, προτάσσει την ταχύτητα express στην παράδοση (έως 30 ημέρες από την παράδοση των χαλιών)!

Καλώς ήρθατε σε μία σύγχρονη, άρτια τεχνολογικά εξοπλισμένη μονάδα που σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πολυετή εμπειρία!

Στα καθαριστήρια της Eco Clean παρέχονται άριστες υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές για οικολογικό καθαρισμό χαλιών, στρωμάτων, σαλονιών, σαλονιών αυτοκινήτων, παπλωμάτων, κουβερτών, ρούχων.

Τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιεί η εταιρεία Eco Clean είναι υποαλλεργικά, εντελώς άοσμα, αναζωογονούν τα χρώματα και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά.

Τα καθαριστήρια Eco Clean δίνουν πολύ μεγάλη βαρύτητα στα υλικά που χρησιμοποιούν και εγγυόνται την άριστη ποιότητά τους. Όλα τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι όχι απλά βιοδιασπώμενα αλλά απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς βλαβερές ή /και καρκινογόνες ουσίες. Δεν χρειάζεται να αποφευχθεί η επαφή με τα χέρια ή /και τα μάτια.

Η Εco Clean σας εξασφαλίζει αντιμικροβιακό καθαρισμό, απόλυτη απομάκρυνση βρωμιάς και σκόνης, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον με ρύπους και παρέχοντας απόλυτη αντιαλλεργική προστασία.

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός, που σας παρέχει με εξειδικευμένα μηχανήματα και μεθόδους τελευταίας τεχνολογίας, συμβάλλει όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο σημαντικό, εξασφαλίζει την καλή υγιεινή του χώρου σας!

Παράλληλα, εισάγει τώρα στην εγχώρια αγορά την πρωτοποριακή μέθοδο τινάγματος χαλιών στον χώρο σας! Το συνεργείο της Eco Clean φρεσκάρει τα χαλιά στον χώρο σας, σύντομα, αποτελεσματικά & πάντα οικολογικά!

Φυσικά αναλαμβάνει και επιδιορθώσεις!

Παρέχει βιολογικό καθαρισμό στρωμάτων, σαλονιών & σαλονιών αυτοκινήτων, που εξαφανίζει ακάρεα, βακτήρια, οσμές, τους περισσότερους λεκέδες, απολυμαίνει και προστατεύει από αλλεργίες. Εξασφαλίζουμε τον καθαρισμό παπλωμάτων, κουβερτών & ρούχων με απορρυπαντικά απόλυτα ασφαλή για τις ευαίσθητες ηλικίες & το περιβάλλον! Σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τα περίχωρα και την Χαλκιδική. Πιο καθαρά δε γίνεται!

Καθαριότητα, Υγιεινή, Σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο! Αυτές είναι οι αρχές της Eco Clean!

Pinterest
Youtube

ΒΙΠΕ Νεοχωρούδας
http://www.ecocleandelivery.com
2310 853727 & 2310 688280

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!