Από 39,90€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Υγρό Οικολογικό Καθαρισμό ή Στεγνό Βιοκαθαρισμό, Απολύμανση και Αποστείρωση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), σε όλη τη Θεσσαλονίκη, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό και τον απόλυτο επαγγελματισμό της «Perfect Biocleaning»!

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν καθαρισμό όλων των Καναπέδων & Πολυθρόνων, όλων των Χαλιών και όλων των Στρωμάτων εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
32


Από 39,90€ για Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Υγρό Οικολογικό Καθαρισμό ή Στεγνό Βιοκαθαρισμό, Απολύμανση και Αποστείρωση Σπιτιού (έως 400 τ.μ.), σε όλη τη Θεσσαλονίκη, με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό και τον απόλυτο επαγγελματισμό της «Perfect Biocleaning»!

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν καθαρισμό όλων των Καναπέδων & Πολυθρόνων, όλων των Χαλιών και όλων των Στρωμάτων εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

32 Αγορές

Ολοκληρωμένος Επαγγελματικός Υγρός Οικολογικός Καθαρισμός ή Στεγνός Βιοκαθαρισμός, Απολύμανση και Αποστείρωση Σπιτιού

 • 39,90€ για 1 Σπίτι έως 60 τ.μ.
 • 69,90€ για 1 Σπίτι έως 100 τ.μ.
 • 89,90€ για 1 Σπίτι έως 200 τ.μ.
 • 139€ για 1 Σπίτι έως 400 τ.μ.

* Οι προσφορές περιλαμβάνουν καθαρισμό όλων των Καναπέδων & Πολυθρόνων, όλων των Χαλιών και όλων των Στρωμάτων εντός του σπιτιού, χωρίς εξαιρέσεις

- Με τον Υγρό Οικολογικό Καθαρισμό ή τον Στεγνό Βιοκαθαρισμό (η επιλογή της μεθόδου γίνεται σε συνεννόηση με τους ειδικούς, ανάλογα με την περίπτωση), την Απολύμανση και Αποστείρωση Σπιτιού απομακρύνονται: σκόνη, λεκέδες, ακάρεα και τα αυγά τους, νύμφες και τα περιττώματά τους, βακτήρια, ιοί, άλλοι βλαβεροί για την υγεία μικροοργανισμοί και αλλεργιογόνες ουσίες.

Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβανομένης και όλης της Περιφέρειας.
Ισχύει και για όλο τον Νομό Χαλκιδικής με extra χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.

* Για την αφαίρεση λεκέδων από τα στρώματα ή τους καναπέδες δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.

- Τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται είναι των εταιρειών Karcher και Glasscleaning, τα οποία είναι εγκεκριμένα από την Ε.Ε, άριστης ποιότητας, οικολογικά, υποαλλεργικά, βιοδιασπόμενα και απόλυτα ασφαλή για το περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο.

* Υπάρχει και η δυνατότητα απόσμησης καναπέδων, στρωμάτων και χαλιών με ειδικό μηχάνημα με όζον για την οποία υπάρχει extra χρέωση, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.

- Για την αναλυτική περιγραφή της διαδικασίας καθαρισμού, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Βήματα Καθαρισμού για Καναπέδες Στρώματα και Χαλιά:

Αρχικά γίνεται αφαίρεση σκόνης, ακάρεων και των αυγών τους, των νυμφών και τα περιττωμάτων τους, βακτηρίων, ιών, άλλων βλαβερών για την υγεία μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων ουσιών με το μηχάνημα Ritello Vacuum Cleaner.

Στην συνέχεια γίνεται αφαίρεση των λεκέδων (το μέγιστο δυνατό) με πλύσιμο και ελαφρύ αρωματισμό με το μηχάνημα Karcher Micro-Splitting.

Τέλος η διαδικασία καθαρισμού ολοκληρώνεται με Αποστείρωση με ειδικό επαγγελματικό Ατμοκαθαριστή.

 • Ισχύει έως 30/06/2021.
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό κατά την άφιξη των επαγγελματιών στον χώρο σας ή με email στο perfect.biocleaning@gmail.com μαζί με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μετά την τηλεφωνική σας επικοινωνία με την επιχείρηση για τον προγραμματισμό του ραντεβού.
 • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 698 389 7554, αναφέροντας προφορικά το ονοματεπώνυμό σας, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τον κωδικό κουπονιού GoldMall.
 • Ισχύει δωρεάν για όλη τη Θεσσαλονίκη συμπεριλαμβανομένης και όλης της Περιφέρειας. Ισχύει και για όλο τον Νομό Χαλκιδικής με extra χρέωση για τα έξοδα μετακίνησης, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.
 • Για την αφαίρεση λεκέδων από τα στρώματα ή τους καναπέδες δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση.
 • Για αλλαγή ραντεβού ή ακύρωση, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.
 • Δυνατότητα απόσμησης καναπέδων, στρωμάτων και χαλιών με ειδικό μηχάνημα με όζον για την οποία υπάρχει extra χρέωση, κατόπιν συνενόησης με την επιχείρηση. Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στους επαγγελματίες την ημέρα της άφιξης στον χώρο σας.

Με την Perfect Biocleaning θα πείτε οριστικό αντίο σε ακάρεα, μύκητες, βακτήρια και επίμονους λεκέδες!

Με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο προσωπικό και απόλυτο επαγγελματισμό, σας χαρίζει ένα υγιές περιβάλλον να ζείτε!

Σας προσφέρει μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ενώ πάντα θα σας προτείνει τις καλύτερες μεθόδους και λύσεις καθαρισμού ειδικά για την περίπτωσή σας.

Φρεσκάδα και καθαριότητα σε Χαλιά, Μοκέτες, Στρώματα, Κουβέρτες, Παπλώματα, Καναπέδες, Σαλόνια, Οχήματα, όλα σαν καινούργια!

Ν. Ζέρβα 10, Κέντρο
6983897554

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!